Madame JS
Fanka BB :)
Też miałam podobne obawy przed pierwszą narkozą.... ale teraz je lubię!Wszystkiego po trochę, ale chyba najbardziej znieczulenia
Ale punkcji nie miałam w narkozie, tylko w sedacji - stanie bardzo konkretnego upojenia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też miałam podobne obawy przed pierwszą narkozą.... ale teraz je lubię!Wszystkiego po trochę, ale chyba najbardziej znieczulenia
mi najpierw proponowali głupiego Jasia i przeciwbólowe ale stwierdzili ze przy 36 pęcherzach mogę nie wytrzymać. Znieczulenie podane dożylnie. W sumie miałam już 2 razy w życiu i zawsze odpływam i śpięTeż miałam podobne obawy przed pierwszą narkozą.... ale teraz je lubię!Fajnie się odpływa i budzi po wszystkim
Ale punkcji nie miałam w narkozie, tylko w sedacji - stanie bardzo konkretnego upojenia![]()
Trzymam kciuki żeby teraz już było z górkiJa po wtorkowej wizycie dostałam leki na to moje nieszczęsne plamienie, żeby się unormowało wszystko. Jeśli wszystko będzie ok to jeszcze w maju zacznę stymulację. Wizytę kontrolną mam 16.05 i oby się udało.
Nie ma się czego bać. Nic nie czujesz, tak jak dziewczyny piszą, przyjemny haj po samym zabieguHejka, na 99% czeka nas invitro, męski czynnik, morfologia 0%. Pomózcie jak poradzić sobie z przeeeeeeeeogromnym strachem przed punkcja![]()
O kurczaczekMam wynik bety, 10 DPT beta 394,2
cudowna wiadomość !Mam wynik bety, 10 DPT beta 394,2
Haha ja pamiętam że po punkcji leżąc na sali wybudzeń cały czas gadałam, po prostu nie zamykała mi się buźka, niestety zupełnie nie wiem o czymTeż miałam podobne obawy przed pierwszą narkozą.... ale teraz je lubię!Fajnie się odpływa i budzi po wszystkim
Ale punkcji nie miałam w narkozie, tylko w sedacji - stanie bardzo konkretnego upojenia![]()