Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja myślę że to dobry wynikDziewczyny, czy 15 pęcherzyków podczas stymulacji to dobra liczba?
Jutro mam kolejne USG i zapadnie decyzja o tym, czy punkcja będzie w poniedziałek.
To moje pierwsze podejście do ivf, i nie wiem czy taki wynik jest ok? Czy mogło być więcej?
Tu nie o ilosc chodzi ale jakośćDziewczyny, czy 15 pęcherzyków podczas stymulacji to dobra liczba?
Jutro mam kolejne USG i zapadnie decyzja o tym, czy punkcja będzie w poniedziałek.
To moje pierwsze podejście do ivf, i nie wiem czy taki wynik jest ok? Czy mogło być więcej?
@madzia915 a co u Ciebie?Gratulacjeto cudowne, że marzenia się spełniają, a taki wyczekany cud to największe szczęście
![]()
Nie martw się, u nas była morfologia 0% a mamy trzy zdrowe zarodki (bo badaliśmy) wszystkie bardzo wysokiej klasy. Tak jak mowisz, zawsze znajda kilka które będą dobreDziękuję Wam za odpowiedzi.
To wszystko jest dla mnie takie nowe.
Najbardziej to się boje o męża nasienie, bo u nas jest duży problem z plemnikami. Jest ich mało, i mamy tylko 1% prawidłowych.
Ale wierzę że znajdą jakieś dobre plemniki.
Ale stres jest ogromny.
według mnie podajesz całośćCześć, dziewczynymam pytanie. Mam dzisiaj do podania Rekovelle i muszę podać 12mcg czyli dobrze rozumiem że muszę podać całość?
Położne mi tłumaczyły jak podawać, ale nie dopytałam o jednostkiwedług mnie podajesz całość![]()
CałośćCześć, dziewczynymam pytanie. Mam dzisiaj do podania Rekovelle i muszę podać 12mcg czyli dobrze rozumiem że muszę podać całość?