• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja miałam transfer cykl po punkcji. Jeśli wyniki będziesz miała ok to uważam że nie ma przeciwskazań do transferu po miesiączce
u mnie w klinice nie robią świeżych transferów.
Ale mam kontakt z jedna dziewczyna z mojej kliniki, która mi mówiła że trzeba cykl odczekać. Dlatego pytalam tutaj jak to jest, bo wszystkie badania miałam ok i mogłabym ten transfer mieć w czerwcu🤔

Dziewczyny, przeraziłam się:( zgodnie z zaleceniem lekarza zrobiłam kolejny pomiar betahcg i dzisiejsza beta to 45,500 a tydzien temu w poniedziałek wynosiła 17,100. Internetowe kalkulatory betahcg mówią oczywiście ze przyrost za niski bo powinna rosnąć o conajmniej 80% co dwa dni…czy na tym etapie,6- 7 tydzien, dalej ten wzrost powinien być dwukrotny co dwa dni co by oznaczało ze u mnie ciąża przestała się rozwijać?:(

Ja już po kontroli. Lekarka mówi, że dobrze zareagowałam na leki, więc kolejny podgląd w czwartek i możliwe że punkcja będzie we wtorek 😊 powoli do mnie dociera, że to się dzieje naprawdę 🥹

Dziewczyny, przeraziłam się:( zgodnie z zaleceniem lekarza zrobiłam kolejny pomiar betahcg i dzisiejsza beta to 45,500 a tydzien temu w poniedziałek wynosiła 17,100. Internetowe kalkulatory betahcg mówią oczywiście ze przyrost za niski bo powinna rosnąć o conajmniej 80% co dwa dni…czy na tym etapie,6- 7 tydzien, dalej ten wzrost powinien być dwukrotny co dwa dni co by oznaczało ze u mnie ciąża przestała się rozwijać?:(
Pózniej beta już nie rośnie tak dokładnie. Nie rozumiem po co lekarzowi beta. Coś nie tak na usg ? Na takim etapie tylko usg jest wiarygodne ;)
Noł stres ☺️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry