reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja miałam transfer cykl po punkcji. Jeśli wyniki będziesz miała ok to uważam że nie ma przeciwskazań do transferu po miesiączce
u mnie w klinice nie robią świeżych transferów.
Ale mam kontakt z jedna dziewczyna z mojej kliniki, która mi mówiła że trzeba cykl odczekać. Dlatego pytalam tutaj jak to jest, bo wszystkie badania miałam ok i mogłabym ten transfer mieć w czerwcu🤔

Dziewczyny, przeraziłam się:( zgodnie z zaleceniem lekarza zrobiłam kolejny pomiar betahcg i dzisiejsza beta to 45,500 a tydzien temu w poniedziałek wynosiła 17,100. Internetowe kalkulatory betahcg mówią oczywiście ze przyrost za niski bo powinna rosnąć o conajmniej 80% co dwa dni…czy na tym etapie,6- 7 tydzien, dalej ten wzrost powinien być dwukrotny co dwa dni co by oznaczało ze u mnie ciąża przestała się rozwijać?:(

Ja już po kontroli. Lekarka mówi, że dobrze zareagowałam na leki, więc kolejny podgląd w czwartek i możliwe że punkcja będzie we wtorek 😊 powoli do mnie dociera, że to się dzieje naprawdę 🥹

Dziewczyny, przeraziłam się:( zgodnie z zaleceniem lekarza zrobiłam kolejny pomiar betahcg i dzisiejsza beta to 45,500 a tydzien temu w poniedziałek wynosiła 17,100. Internetowe kalkulatory betahcg mówią oczywiście ze przyrost za niski bo powinna rosnąć o conajmniej 80% co dwa dni…czy na tym etapie,6- 7 tydzien, dalej ten wzrost powinien być dwukrotny co dwa dni co by oznaczało ze u mnie ciąża przestała się rozwijać?:(
Pózniej beta już nie rośnie tak dokładnie. Nie rozumiem po co lekarzowi beta. Coś nie tak na usg ? Na takim etapie tylko usg jest wiarygodne ;)
Noł stres ☺️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry