Aguleczka29
Fanka BB :)
CudownieJa przy 4 stymulacji miałam pobrane 4 komorki, ale 3 nadawały sie do zapłodnienia. Z tego mialam 3 blastocysty 2x4.1.1 i 1x3.2.2. Dwa transfery nieudane, ostatni z blastka 4.1.1 dał ciaze. Obecnie 36tc![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CudownieJa przy 4 stymulacji miałam pobrane 4 komorki, ale 3 nadawały sie do zapłodnienia. Z tego mialam 3 blastocysty 2x4.1.1 i 1x3.2.2. Dwa transfery nieudane, ostatni z blastka 4.1.1 dał ciaze. Obecnie 36tc![]()
Ja też mam 3 zarodki, które badam. Z tym, że u mnie pozostały 3 blastocysty z 28 komórek :/ (czyli z 28 potencjalnych szans). Też się boję.CudownieJa ogólnie jeszcze wyraziłam zgodę na przebadanie zarodkôw i tak zastanawiam się czy dobrze zrobiłam. Nie dość że tylko 3 jajka to boje się że poprzez badania odpadną
Z przerwa tak wyszło, w kwietniu na początku miałam punkcję. Więc od końcówki kwietnia suple, maj, czerwiec Lipiec a z kolei w sierpniu urlopy etc. wiec wypadnie wrzesień.Tak to będzie drugie nasze podejście.
No właśnie wydaje mi się że ten czas ma też jakieś znaczenie. Tak samo przy transferach, ja miałam 4 dniowca bo 5 dzień wypadł w niedziele..w takich przypadkach kliniki powinny pracować dyżurnie moim zdaniem..
A taka przerwę sami sobie zarządziliscie czy doktorek ?
Mój dr zawsze mowil że to nie ma aż takiego znaczenia, ale faktycznie przy drugiej stymulacji mocno myślał czy w piątek 14 dc czy dopiero 17 dc w poniedziałek../dlatego teraz zanim zaczniemy będę chciała na to patrzeć kiedy wypadnie miesiączka bo u mnie 15dc, 16dc max trzeba pobierać.Moja klinika tak pracuje i w sumie jestem w szoku, że są takie, które są zamknięte. Ja sama miałam punkcję w sobotę, a koleżanka miała nawet podgląd w poniedziałek wielkanocny, bo lekarka miała zabiegi i ja zaprosiła, żeby przyszła. Myślę, że teraz kiedy mam świadomość jak to wszystko działa, to chyba bym się świadomie nie zdecydowała na taką klinikę, gdzie punkcja czy transfer mogą przepaść, bo źle wypadną.
A zrób ten test, co ma być to będzieDzień dobry.
Dziś 5dpt.
Brzuch trochę ćmi. Poza tym nie czuję nic innego. W zasadzie to czuję się tak, jak przed okresem. Mam wrażenie, że zaraz przyjdzie.
Mąż się upiera, aby zrobiła jutro test. Powiedział że sam go dziś kupi, i poczeka jutro aż wstanę do pracy, i mi go da
Beta dopiero w czwartek.
Toż to wieczność.
Ja musiałam zrobić powtórkę bety po 48h i dopiero odstawić.Dziewczyny, a jak beta wyjdzie zerowa to od razu się odstawia duphaston?Nie dopytałam lekarza
zaznaczę, że zaczęłam go brać po transferze.
U mnie z 3 komórek dwie się nadawały do zapłodnienie i mieliśmy jeden piękny zarodek.Hej dziewczyny. Mam pytanie do osób które w czasie punkcji miały tylko pobrane 3 komòrki jajowe. Jak to się u Was potoczyło ?
Jeszcze jest czas.dziś 5dpt