reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, lekarz jest dobrej myśli ze względu na to, że doszło do próby zagnieżdżenia. Coś jednak zawiodło, będziemy badać co - czekają nas badania genetyczne. Być może zarodek miał wady i organizm go odrzucił.
I tym razem będę na długim protokole przygotowującym do zabiegu. Póki co jednak przerwa miesięczna, trochę wymuszona właśnie tymi badaniami, bo długo się czeka na wyniki, do 6 tyg. Pod koniec sierpnia startujemy z nową procedurą 🥹
Troszkę mnie ta wizyta mimo wszystko podbudowała.

Dziewczyny, lekarz jest dobrej myśli ze względu na to, że doszło do próby zagnieżdżenia. Coś jednak zawiodło, będziemy badać co - czekają nas badania genetyczne. Być może zarodek miał wady i organizm go odrzucił.
I tym razem będę na długim protokole przygotowującym do zabiegu. Póki co jednak przerwa miesięczna, trochę wymuszona właśnie tymi badaniami, bo długo się czeka na wyniki, do 6 tyg. Pod koniec sierpnia startujemy z nową procedurą 🥹
Troszkę mnie ta wizyta mimo wszystko podbudowała.
nie ma co sie poddawać po pierwszej probie :)
czasami czas jest tez potrzeby aby sie zregenerować :)

My robiliśmy, udało się uzyskać trzy zdrowe zarodki (przebadane genetycznie) wiec uważam ze warto. (Przy bardzo słabej morfologii nasienia)
Dzięki! I wtedy ICSI po selekcji, prawda? Zarodki dały ciążę? Jesteś może w Invimed Poznań? A wcześniej bez fertile jakie zarodki? My 4ba, 3ba niestety nie dały bobusia.
Pozdrawiam

reklama
Dzięki! I wtedy ICSI po selekcji, prawda? Zarodki dały ciążę? Jesteś może w Invimed Poznań? A wcześniej bez fertile jakie zarodki? My 4ba, 3ba niestety nie dały bobusia.
Pozdrawiam
Tak jest, ICSI. Pierwszy zarodek podany, w klasie 5AA dał ciąże, jestem teraz na początku 16tc. Mamy jeszcze dwa mrozaki rowniez przebadane i bardzo dobrej klasy (nie pamietam dokładnego oznaczenia teraz) Może mieliśmy szczęście a może bardzo dobrego lekarza. Dodam ze ja mam 39 lat wiec tez teoretycznie szanse na taki dobry wynik były niskie. Od początku do końca wszystkie decyzje lekarza były bardzo słuszne w naszym przypadku wiec mogę z całego serca polecić (poza tym ze dobry lekarz to tez wspaniały człowiek). Leczę się i prowadzę ciąże w Krakowie (Krakovi).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry