marzycielko
Fanka BB :)
masz racje jezeli mowi sie o spadku bety to byla to ciaza boichemicznaTylko ze 2 dni temu Beta była powyżej 18 a kilka dni wcześniej wartość była jeszcze wyższa …
tak wiec tak @lisek.29 mowimy tu o ciąży biochemicznej …
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
masz racje jezeli mowi sie o spadku bety to byla to ciaza boichemicznaTylko ze 2 dni temu Beta była powyżej 18 a kilka dni wcześniej wartość była jeszcze wyższa …
tak wiec tak @lisek.29 mowimy tu o ciąży biochemicznej …
Nie mamy niestety, musimy przystąpić do nowej procedurybardzo mi przykro
popłacz sobie i wracaj do walki <3
macie jeszcze zarodki ?
Przykro miNo tak, kurcze ja zapomniałam że to powtórka bety
A taka beta, która miała MagicM świadczy o ciąży biochemicznej?
Nie wiem. Nie umawiałam jeszcze wizyty. Dostałam smsa że mam odstawić leki. Zobaczymy kiedy okres przyjdziePrzykro mikiedy masz lekarza ?
nie ma co sie poddawać po pierwszej probieDziewczyny, lekarz jest dobrej myśli ze względu na to, że doszło do próby zagnieżdżenia. Coś jednak zawiodło, będziemy badać co - czekają nas badania genetyczne. Być może zarodek miał wady i organizm go odrzucił.
I tym razem będę na długim protokole przygotowującym do zabiegu. Póki co jednak przerwa miesięczna, trochę wymuszona właśnie tymi badaniami, bo długo się czeka na wyniki, do 6 tyg. Pod koniec sierpnia startujemy z nową procedurą
Troszkę mnie ta wizyta mimo wszystko podbudowała.
u mnie po nie udanym transferze, każą sie wstawić po miesiączceNie wiem. Nie umawiałam jeszcze wizyty. Dostałam smsa że mam odstawić leki. Zobaczymy kiedy okres przyjdzie
Ale myślę że koło połowy sierpnia chciałabym pójść na wizytę
No tak, im szybciej tym lepiej, na pewno też będzie miał jakiś nowy pomysł…Nie wiem. Nie umawiałam jeszcze wizyty. Dostałam smsa że mam odstawić leki. Zobaczymy kiedy okres przyjdzie
Ale myślę że koło połowy sierpnia chciałabym pójść na wizytę
Dzięki! I wtedy ICSI po selekcji, prawda? Zarodki dały ciążę? Jesteś może w Invimed Poznań? A wcześniej bez fertile jakie zarodki? My 4ba, 3ba niestety nie dały bobusia.My robiliśmy, udało się uzyskać trzy zdrowe zarodki (przebadane genetycznie) wiec uważam ze warto. (Przy bardzo słabej morfologii nasienia)
Tak jest, ICSI. Pierwszy zarodek podany, w klasie 5AA dał ciąże, jestem teraz na początku 16tc. Mamy jeszcze dwa mrozaki rowniez przebadane i bardzo dobrej klasy (nie pamietam dokładnego oznaczenia teraz) Może mieliśmy szczęście a może bardzo dobrego lekarza. Dodam ze ja mam 39 lat wiec tez teoretycznie szanse na taki dobry wynik były niskie. Od początku do końca wszystkie decyzje lekarza były bardzo słuszne w naszym przypadku wiec mogę z całego serca polecić (poza tym ze dobry lekarz to tez wspaniały człowiek). Leczę się i prowadzę ciąże w Krakowie (Krakovi).Dzięki! I wtedy ICSI po selekcji, prawda? Zarodki dały ciążę? Jesteś może w Invimed Poznań? A wcześniej bez fertile jakie zarodki? My 4ba, 3ba niestety nie dały bobusia.
Pozdrawiam