Ruda08
Fanka BB :)
Postaram sięLiczę że na 12.08 zrobisz mi cudowny prezent na moją rocznicę ślubu i pokażesz tu piękny przyrost bety![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Postaram sięLiczę że na 12.08 zrobisz mi cudowny prezent na moją rocznicę ślubu i pokażesz tu piękny przyrost bety![]()
Mieliście dzień z przygodamidziękuję że pytasz. Ciut lepiej. Mój mąż robił wczoraj wszystko, aby poprawić mi humor. Pojechaliśmy na lody, i w drodze powrotnej zepsuły nam się drzwi w auciemusieliśmy je trzymać ręką jadąc do domu
Boże jak się śmiałam.
Właśnie nie mam okresui stresuje mnie to strasznie.
A u Ciebie jak sytuacja?
Trzymam kciuki za badaniaMieliście dzień z przygodamimój mąż nie jest tak wspaniałomyślny, raczej chodzi naburmuszony
nie wiem, może też sobie nie radzi, ale się nie przyznaje…
U mnie okres pełną parąale ja brałam tylko progesteron, Ty chyba miałaś więcej leków, może wówczas nadejście miesiączki trwa dłużej
Jutro mamy w planach jechać na te badania genetyczne, bo tylko we wtorki robią je w naszej klinice. Bardzo jestem ciekawa, czy coś tam nam wyjdzie…![]()
z jakiego powodu bedziesz miala podane immunoglobiny ?Hej dziewczyny wpiszcie mnie na 10 sierpnia na transfer. 7 sierpnia będę miała podane immunoglobuliny A 2 sierpnia mam podgląd endometrium
Dziś endometrium miało 11 mm i było trujlinijne wiec bardzo dobre z tego co lekarka mówiła
z powodu braku implantacji zarodków 5 transferów miałam i ani raz nie doszło do zagniezdzenia zarodkaz jakiego powodu bedziesz miala podane immunoglobiny ?
a robiłaś jakieś badania immunologiczne ?4 traansfery byly bez badania zarodkow 5 byl z przebadanym zarodkiem obstawiona bylam lekami A i tak nie doszło do zagniezdzenia. To tak naprawdę ostatnie wyjście te immunoglobuliny