Niedługo mama
Fanka BB :)
Ooooo to niewiele niżej, mi póki co nic nie zalecił przy moim wyniku ale niedługo znowu będę robic badania go zobaczymy to wyjdzieNa ten moment mam 11,3. Miesiąc wcześniej miałam 13,5.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooooo to niewiele niżej, mi póki co nic nie zalecił przy moim wyniku ale niedługo znowu będę robic badania go zobaczymy to wyjdzieNa ten moment mam 11,3. Miesiąc wcześniej miałam 13,5.![]()
Moja pani doktor jest chyba bardzo zapobiegawczaOoooo to niewiele niżej, mi póki co nic nie zalecił przy moim wyniku ale niedługo znowu będę robic badania go zobaczymy to wyjdzie![]()
też bym tak chciała żeby Werki nie oddawać do żłobka tylko być z nią no chociaż do tego przedszkola no ale niestety kredyt nam nie pozwalaZnaczy temat trochę obił mi się o uszy bo u nas w miejscowości też jest jedną rodzina która uczy swoje dzieciale co innego mnie interesuje co z pracą , zostaniesz w domu , macie swoją firmę czy jak planujesz to rozwiązać, takie kwestie organizacyjne , ta rodzina u nas to rolnicy więc elastyczny czas pracy, dodatkowo 5 tka dzieci wiec starsze pilnują młodsze
![]()
na pocieszenie powiem że u mnie od 9 tygodnia do końca nie było nicTeż miałam łożysko blisko szyjki i też wtedy był zakaz potem zielone światło bo się podniosło i teraz znowu zakazmasz rację zdrowie chłopaków najważniejsze
z transferu wychodzi mi 23+5 a dziś z USG 25+2. Też masz jakąś różnicę ?
Oj to po porodzie pewnie było nadrabianiena pocieszenie powiem że u mnie od 9 tygodnia do końca nie było nic![]()
hahahah szału nie byłoOj to po porodzie pewnie było nadrabianie![]()
Mi się kazali trzymac daty porodu z pierwszych prenatalnych i tej daty się trzymam 24+5Też miałam łożysko blisko szyjki i też wtedy był zakaz potem zielone światło bo się podniosło i teraz znowu zakazmasz rację zdrowie chłopaków najważniejsze
z transferu wychodzi mi 23+5 a dziś z USG 25+2. Też masz jakąś różnicę ?