Azb
Fanka BB :)
W końcu RAZEM po tej stronieHej dziewczyny.
W końcu mogę się pochwalić. 12.08.2023 przyszedł na świat nasz upragniony synek - Aleks.
10 dni po terminie.
Z maleństwem wszystko dobrze. Jesteśmy bardzo szczęśliwi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W końcu RAZEM po tej stronieHej dziewczyny.
W końcu mogę się pochwalić. 12.08.2023 przyszedł na świat nasz upragniony synek - Aleks.
10 dni po terminie.
Najlepsze co możesz teraz dla siebie zrobić to wyjść z domu i w jakiś przyjemny sposób spróbować spędzić czas. Zrobić coś dla siebie. Niestety czas do bety bardzo się dłuży i warto coś porobić żeby szybciej zleciał.Hej dziewczyny w czwartek miałam transfer A ja dalej nic nie czuje oprócz ciężkie to brzucha (Tak jak bym.miala wodę w brzuchu) do tego rozdrażnienie i senność. Ale to od leków pewnie. Normalnie z każdym dniem Łapie coraz większą chandrę. I obawę że znów się nie udało
myślicie że na przejazdzke rowerowa mogę jechać czy lepiej nie ryzykowaćNajlepsze co możesz teraz dla siebie zrobić to wyjść z domu i w jakiś przyjemny sposób spróbować spędzić czas. Zrobić coś dla siebie. Niestety czas do bety bardzo się dłuży i warto coś porobić żeby szybciej zleciał.
Chyba bym się nie odważyłamyślicie że na przejazdzke rowerowa mogę jechać czy lepiej nie ryzykować
no to jednak nie będę ryzykować ale dziś czuje się tak jak bym miała okres dostać boli mnie całe podbrzusze i Jajniki ciągnąChyba bym się nie odważyła![]()
Powiem Ci tak,przy ostatnim transferze po kilku dniach musiałam iść do pracy,to był 4,czy 5 dzień.Gdy się nagle podniosłam,czułam jakby mnie rozrywało od srodka,transfer sie nie udał i ciągle siedzi mi z tyłu głowy ,ze może przeze mnie się nie udał.no to jednak nie będę ryzykować ale dziś czuje się tak jak bym miała okres dostać boli mnie całe podbrzusze i Jajniki ciągną
niby czemu przez ciebie nie mamy za bardzo wpływu na to wszystko.Powiem Ci tak,przy ostatnim transferze po kilku dniach musiałam iść do pracy,to był 4,czy 5 dzień.Gdy się nagle podniosłam,czułam jakby mnie rozrywało od srodka,transfer sie nie udał i ciągle siedzi mi z tyłu głowy ,ze może przeze mnie się nie udał.
Wielkie, wielkie gratulacjeHej dziewczyny.
10 dni po terminie.