Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na wyniki. Ja dziś fatalnie się czuje jestem strasznie słaba mam mdłości pali mnie zgaga i chce mi.sie potwornie spać nie wiem jak.ja przetrwam.dzisiejszy dzieńJa już pokłuta standardowo 6 razy bo mam takie piękne żyłyale się udało
![]()
@klarks trzymam kciuki żeby prawidłowo przyrastał o u Ciebie![]()
U ciebie dobre objawyno to teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na wyniki. Ja dziś fatalnie się czuje jestem strasznie słaba mam mdłości pali mnie zgaga i chce mi.sie potwornie spać nie wiem jak.ja przetrwam.dzisiejszy dzień
będzie dobrze kochana trzymam kciukiU ciebie dobre objawy
U mnie w sumie to spać mi się chce cały czas ..... Zgagę mam często więc .....jedyny objaw jaki mogł by mi coś mówić to jest ból podbrzusza i takie jakby palenie gorące , ale nie wiem czy to naczy
bo czasem tak bywa że mnie boli brzuch przed
![]()
Czekać czekać czekać......
Tak szybko wynik ? Przykro mi , ale sie nie poddawaj !Niestety u mnie porażka![]()
przytulam Cię mocnoNiestety u mnie porażka![]()
Daj sobie czas. Może za jakiś czas podejdziesz do tego inaczej. Ile razy próbowaliście? Odetchnij. Przytulam.To było moje ostatnie podejście mimo że mam jeszcze 1 śnieżynkę już nie chce..... Nie mam siły..... Już wystarczy....
Teraz kilka dni się uspokoję psychicznie zwolnienie na kilka dni sobie załatwię od lekarza i rozpoczynam umawianie się do ośrodka adopcyjnego. Ja już pasuje.....
Wam dziewczyny życzę wszystkiego dobrego i oby was siły nie opuściły do działania.
Buziaki