Devin
Moderator
Ok dziekuje moze w piatek zrobieW diagnostyce masz " rozszerzony pakiet na trombofilie "
Dodatkowo APPT ,PT
Można oznaczyć tez poziom fibrynogenu , d- dimerów , białko c , białko s
Wszystkie te badania są z krwi .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok dziekuje moze w piatek zrobieW diagnostyce masz " rozszerzony pakiet na trombofilie "
Dodatkowo APPT ,PT
Widze ze mam te badania zrobione, wszystko okej, białko c i s tez okej, jutro zrobie fibrynogen, appt,pt, i D-dimery, dziekujeW diagnostyce masz " rozszerzony pakiet na trombofilie "
Dodatkowo APPT ,PT
Tak jeszcze myśle nad zespołem antyfosfolipidowym … ale to już naprawdę Twoja decyzja . Trzymam za Was kciukiWidze ze mam te badania zrobione, wszystko okej, białko c i s tez okej, jutro zrobie fibrynogen, appt,pt, i D-dimery, dziekuje![]()
Może narazie poczekam. To 1 transfer,Tak jeszcze myśle nad zespołem antyfosfolipidowym … ale to już naprawdę Twoja decyzja . Trzymam za Was kciuki![]()
Bardzo mi przykro kochanaWidze ze mam te badania zrobione, wszystko okej, białko c i s tez okej, jutro zrobie fibrynogen, appt,pt, i D-dimery, dziekuje![]()
Oczywiście ze takMoże narazie poczekam. To 1 transfer,
moze tak mialo byc. Nie chce sobie narazie brac za duzo na glowe, ale i tak dziekuje![]()
Niestety ;( przykro miCześć dziewczyny, jestem po pierwszym transferze mrożonych zarodkow, beta w 12 dniu po transferze wynosiła 16,6 dzisiaj po 48h zrobiłam kolejną i spadla do 3.6 czy to oznacza, że się nie udało?![]()
![]()
przykro mi to oznacza ciążę biochemicznaCześć dziewczyny, jestem po pierwszym transferze mrożonych zarodkow, beta w 12 dniu po transferze wynosiła 16,6 dzisiaj po 48h zrobiłam kolejną i spadla do 3.6 czy to oznacza, że się nie udało?![]()
![]()
Niestety, trzymaj sieCześć dziewczyny, jestem po pierwszym transferze mrożonych zarodkow, beta w 12 dniu po transferze wynosiła 16,6 dzisiaj po 48h zrobiłam kolejną i spadla do 3.6 czy to oznacza, że się nie udało?![]()
![]()