PAULANGELA
Fanka BB :)
Melduje się po wizycie. Jest dobrze
oszczędzanie się przyniosło rezultaty. Szyjka wygląda bardzo dobrze. Mały wazy 1,13kg
dziś pani doktor wspomniała o szczepieniu na krztusiec. Szczepiłyscie się ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tak już w 13tyg dostałam ulotkę informacyjna, w Holandii jest to bardzo popularne szczepienie - jedno szczepienie mniej dla maluszkaMelduje się po wizycie. Jest dobrzeoszczędzanie się przyniosło rezultaty. Szyjka wygląda bardzo dobrze. Mały wazy 1,13kg
Ja nieMelduje się po wizycie. Jest dobrzeoszczędzanie się przyniosło rezultaty. Szyjka wygląda bardzo dobrze. Mały wazy 1,13kg
I w którymja tak już w 13tyg dostałam ulotkę informacyjna, w Holandii jest to bardzo popularne szczepienie - jedno szczepienie mniej dla maluszka
No właśnie czytałam i nie jestem przekonana. Zresztą ja do każdego szczepienia podchodzę ostrożnieJa nie
Przeczytaj sobie charakterystykę produktu leczniczego tego szczepienia. To nie to samo co ulotka![]()
jeśli pytasz w którym tygodniu ciąży to tutaj zalecają po 20tyg, ja szczepiła się ok30tyg nie pamiętam już dokładnie kiedy. Noworodki bardzo zle znoszą krztusiec a niestety łatwo się mogą zarazić w szpitalu. A tak chroniony jest od wyjścia na świat bo ma przeciwciała od mamyI w którym
No właśnie czytałam i nie jestem przekonana. Zresztą ja do każdego szczepienia podchodzę ostrożnie![]()
No ja mam między 27 a 35 tygodniem zalecone. Muszę się z tym przespaćjeśli pytasz w którym tygodniu ciąży to tutaj zalecają po 20tyg, ja szczepiła się ok30tyg nie pamiętam już dokładnie kiedy. Noworodki bardzo zle znoszą krztusiec a niestety łatwo się mogą zarazić w szpitalu. A tak chroniony jest od wyjścia na świat bo ma przeciwciała od mamyw Polsce bardzo słabo rozpowszechniany zwyczaj ale już coraz częściej się słyszy o tym. Szkoda ze w pl jest płatny - u nas refunduje państwo dla każdej ciężarnej która chce
Ja takI w którym
No właśnie czytałam i nie jestem przekonana. Zresztą ja do każdego szczepienia podchodzę ostrożnie![]()