Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się oczyszczałam takim cudema jak oczyszczałas organizm?
Dziekuję! A na ile przed stymulacją to robiłaś?Ja się oczyszczałam takim cudem
![]()
721 tys. wyświetleń · 8,1 tys. reakcji | 🐛Sposób na robaki 🟢Wrotycz Piołun Goździk Koper włoski 🌿Wrotycz - !zawiera tujon - zwalcza owsiki, glistę ludzką. 🌿Piołun - też zawiera tujon. Zioło wykazuje silne działanie przeciwrobacze (owsik, glista lu
🐛Sposób na robaki 🟢Wrotycz Piołun Goździk Koper włoski 🌿Wrotycz - !zawiera tujon - zwalcza owsiki, glistę ludzką. 🌿Piołun - też zawiera tujon. Zioło wykazuje silne działanie przeciwrobacze (owsik,...www.facebook.com
Najlepiej zobacz sobie filmiki Barbary Kazany na yt![]()
Robiłam to w lutym. Miałam pod koniec lutego transfer ostatniego kropka z 6 stymulacji. Udało się ale nie na długo ..Dziekuję! A na ile przed stymulacją to robiłaś?
skąd wzięłaś te zioła ?Ja się oczyszczałam takim cudem![]()
![]()
721 tys. wyświetleń · 8,1 tys. reakcji | 🐛Sposób na robaki 🟢Wrotycz Piołun Goździk Koper włoski 🌿Wrotycz - !zawiera tujon - zwalcza owsiki, glistę ludzką. 🌿Piołun - też zawiera tujon. Zioło wykazuje silne działanie przeciwrobacze (owsik, glista lu
🐛Sposób na robaki 🟢Wrotycz Piołun Goździk Koper włoski 🌿Wrotycz - !zawiera tujon - zwalcza owsiki, glistę ludzką. 🌿Piołun - też zawiera tujon. Zioło wykazuje silne działanie przeciwrobacze (owsik,...www.facebook.com
Najlepiej zobacz sobie filmiki Barbary Kazany na yt![]()
Ja kupiłam już gotowy „preparat”.skąd wzięłaś te zioła ?ciężko kupić nawet przez internet zreszta nie powinny byc one suszone raczej
znając moje umiejętnosci do zadań tego typu, to bym nazbierała nie to co trzeba i w efekcie to oczyszczenie by polegało na wielkiej biegunceJa kupiłam już gotowy „preparat”.
A lutym to raczej słabo z czymkolwiek
Teraz jest sezon, na pole z Wami raz, raz![]()
Noooo tak czy inaczej wyjść z Ciebie musiznając moje umiejętnosci do zadań tego typu, to bym nazbierała nie to co trzeba i w efekcie to oczyszczenie by polegało na wielkiej biegunce![]()
oj ja to bym nazbierałaJa kupiłam już gotowy „preparat”.
A lutym to raczej słabo z czymkolwiek
Teraz jest sezon, na pole z Wami raz, raz![]()
Na kupowałam stacjonarnie od babki, która je robi .. ona nie sprzedaje w siecioj ja to bym nazbierałamogła byś dać linka do tego magicznego preparatu ?
![]()