Ooo,ja w 12 dc mialam 340 pg/ml doktor mowila ze powinno byc o wiele więcej.Teraz juz nie badałam.W dniu punkcji 454 pg/ml
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo,ja w 12 dc mialam 340 pg/ml doktor mowila ze powinno byc o wiele więcej.Teraz juz nie badałam.W dniu punkcji 454 pg/ml
Ja tez czekam na zabieg IVF.
Jezeli chodzi o nas, to powiedzielismy o tym rodzinie zupelnie otwarcie. Totalym przypadkiem najpierw dowiedzieli sie tesciowie, a dopiero potem moi rodzice. Nikt nie ma z tym zadnego problemu. Nie wiem czy przez to, ze w naszych rodzinach mamy sporo ludzi bezposrednio zwiazanych z medycyna ( ironia losu, bo przede wszystkim medycyna ginekologiczno-poloznicza), czy moze bardziej przez to, ze nasze rodziny nie sa religijnie-fanatyczne:-)
<----- zart
Tak serio, to mysle ze ludzie w dzisiejszych czasach, generalnie nie maja problemu z IVF. Kazdy kto wie cokolwiek na ten temat, rozumie ze nie ma w tym nic nieetycznego...
Dla mnie IVF nie jest zadna ujma. Ciesze sie, ze moge skorzystac z "darow" postepu nauki. Mojemu dziecku (o ile nam sie uda), na 100% o tym powiemy. Mysle, ze bedzie z nas dumne, za sie nigdy nie poddalismy i walczylismy o nia/niego tak zaciekle![]()
Pozdrawiam i trzymam za nas (Invitrowe Staraczki) i za Was (Naturalne Staraczki) kciuki:-)
A nie kazała Ci brać nic na podwyższenie?Ooo,ja w 12 dc mialam 340 pg/ml doktor mowila ze powinno byc o wiele więcej.Teraz juz nie badałam.
Na jedna dojrzała komórkę przyjmuje sie ze estradiol powinien miec Ok 250/270Ooo,ja w 12 dc mialam 340 pg/ml doktor mowila ze powinno byc o wiele więcej.Teraz juz nie badałam.
A ty brałaś na podwyższenie?wizyta późnym popołudniem,dam znać wieczoremA nie kazała Ci brać nic na podwyższenie?
Trzymam mocne️ żebyś miała tam dziś pełno jajkow;-)
Nie, od wtorku jedynie mam brac 3x estrofem i luteine.A ty brałaś na podwyższenie?wizyta późnym popołudniem,dam znać wieczorem![]()
Jeśli mogę wiedzieć, w której klinice się leczysz?Dziwne macie kliniki.... U mnie zaraz po punkcji troche leżakowałam... Potem na kanapie siedziałąm dostałam ciepłej herbaty i ciasteczkai prosili mnie by poczekać z 2 h to się dowiemy od razu co z jajkami... Jakoś organizacyjnie to sensownie było...
Kobietki
Idę w piątek zobaczyć czy i gdzie jest pęcherzyk ciążowy...
Mam dzwonić jeszcze do dr i się przypomniećale raczej mnie dobra dusza przyjmie.
Moj maz brał Supramen w ciągu 4 miesięcy. Z 1% skoczyło do 4%Dziewczyny jakie witaminy/ suplementy polecacie na poprawę nasienia?