Nie kumam,jak to zrobicTak. Lepiej rozpuścić kazdy. Zabawa z tym wiem.
Wkuj się raz i zmieniaj tylko napełnioną strzykawkę o ile kumasz o co mi chodzi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie kumam,jak to zrobicTak. Lepiej rozpuścić kazdy. Zabawa z tym wiem.
Wkuj się raz i zmieniaj tylko napełnioną strzykawkę o ile kumasz o co mi chodzi.
U nas też nicRozumiem
Pytam bo my tez cuda na kiju próbujemy![]()
A ile ich masz ? Może te dwa dni więcej nie zaszkodzą.Dziewczyny pęcherzyki slabo rosną,doktor powiedzial ,ze stymulacja musi zostać przedłużona,bo jak w sobote by była,to slabo to wygląda.Pytalam ,czy nie zaszkodzi to komórkom, to powiedział ,że może trwać stymulacja do 3 tyg.Jestem wykończona tym podejsciemPunkcja miała być w sobote, teraz znowu mam być na podglądzie w sobote,a punkcja niby w poniedzialek.Ciagle musze za 100 %dokupować leki.Jeszcze auto sie zepsuło,jak na złość.
Teraz jedna zaskoczyła ponoc i jest 6 pęcherzyków ,w sobote musze zrobić badanie estriadiolu i progesteron na wizyte.Nie wiem sama co już o tym myśleć.Mam zwiększone dawki na 2 dni lekow.Mam 40 skończone.A ile ich masz ? Może te dwa dni więcej nie zaszkodzą.
Mnie też to dołowało, niby wiedzą co robią ale jednak. Trzeba być dobrej myśli;-)
A czemu nie masz refundacji na leki ?
u nas było to samo. Operacja na żylaki, diety, przetestowany każdy suplement, czarnuszka, soki pomidorowe i inne cuda. Nic nie pomogło.u nas nic nie pomogłonajpierw TenFertil On zalecony przez androloga, potem płodna dieta od dietetyka, do tego wszystkie witaminy osobno żeby były większe dawki, jakiś olej z czarnuszki, wszystkie cuda o jakich uda się coś wyczytać
i dupa, po 9 miesiącach gorzej było niż przed kuracją
badaliscie genetykę? Kariotypy, fragmentację, HBA, MioxSys, Mar test, CFTR, chlamydie, ureaplasme?Rozumiem
Pytam bo my tez cuda na kiju próbujemy![]()
Teraz jedna zaskoczyła ponoc i jest 6 pęcherzyków ,w sobote musze zrobić badanie estriadiolu i progesteron na wizyte.Nie wiem sama co już o tym myśleć.Mam zwiększone dawki na 2 dni lekow.Mam 40 skończone.