Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Każda z nas ma chwilę zwatpienia i czuje się bezsilnie w tym wszystkim. To bardzo ciężki dla nas czas psychicznie.. ale musimy być silne dla spelnienia tych naszych marzeń.Hej @Ruda08Czy możesz mnie wpisać na transfer na piątek? Podchodzę na chłodno, ale więcej we mnie rezygnacji niż nadziei. Ilość leków mnie przeraża. Doktor próbuje farmakologicznie walczyć z moją metryką urodzenia. Jakoś tak myślę, że skoro ostatnio był biochem, czyli w rozumieniu kliniki sukces, to statystycznie patrząc teraz będzie klapa
Tak, wiem, loteria, wiem, wiem…
Trzymam tymczasem mocno kciuczki za wszystkie punkcje, transfery, bety i wizyty brzuszkowe. Jestem myślami z Wami dziewczyny. Mało się udzielam, bo jakoś nie czuję się na siłach.
Bierzesz 2 kropeczki ?Hej @Ruda08Czy możesz mnie wpisać na transfer na piątek? Podchodzę na chłodno, ale więcej we mnie rezygnacji niż nadziei. Ilość leków mnie przeraża. Doktor próbuje farmakologicznie walczyć z moją metryką urodzenia. Jakoś tak myślę, że skoro ostatnio był biochem, czyli w rozumieniu kliniki sukces, to statystycznie patrząc teraz będzie klapa
Tak, wiem, loteria, wiem, wiem…
Trzymam tymczasem mocno kciuczki za wszystkie punkcje, transfery, bety i wizyty brzuszkowe. Jestem myślami z Wami dziewczyny. Mało się udzielam, bo jakoś nie czuję się na siłach.
Hej glowa do góry, tydzień temu byłam w tym samym stanie co Ty, zero nadzieji..A jednak.Dziewczyny wracam już,miałam tylko jedną komórkę,nie wiadomo nawet czy dojrzała.Jutro mam zadzwonić i dowiedzieć się więcej.Dla mnie była to ostatnia nadzieja.Z 5 pęcherzyków byla 1 tylko komórka,reszta były to puste pęcherzyki wypełnione płynem.Tak więc nie spodziewam się niczego dobrego.
Tak ,mała iskierka sie tli nadzieji.Tak samo sytuacja u mnie,jak u ciebie.A ty wiedziałaś czy masz dojrzałą komórkę po punkcji?Hej glowa do góry, tydzień temu byłam w tym samym stanie co Ty, zero nadzieji..A jednak.
Lekarz coś powiedział na ten temat?
Właśnie się zaczęłam zastanawiać czy nie wziàć dwóchBierzesz 2 kropeczki ?![]()
Nie, dopiero się dowiedziałam jak dostałam raport od embriolog. Podejrzewam że lekarz jak dzwonił to wiedział ale nawet nie pomyślałam żeby zapytać, jedynie powiedział że się zapłodniła i walczy. Mimo że tylko jedna miała 100%Tak ,mała iskierka sie tli nadzieji.Tak samo sytuacja u mnie,jak u ciebie.A ty wiedziałaś czy masz dojrzałą komórkę po punkcji?