Devin
Moderator
Mialam 5 dniowa blastke.Przykro mi bardzo, miałaś blastkę podaną?Masz jeszcze zarodki?
Za pierwszym razem tak samo.
Mamy jeszcze sześć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mialam 5 dniowa blastke.Przykro mi bardzo, miałaś blastkę podaną?Masz jeszcze zarodki?
A zadnych badań immuno albo genetycznych nie zlecał?Mnie lekarz zlecił w takiej samej sytuacji
(1.udany ale poronienie 2. Beta 0) histeroskopie - wyszedł bardzo duzy stan zapalny , właściwie przewlekły stan zapalny
Dostałam antybiotyki na 20 dni i zaczynam przygotowania do swojego kolejnego transferu
Ja immunologie miałam juz zrobiona przed pierwszym transferemA zadnych badań immuno albo genetycznych nie zlecał?
Trzymam mocno kciuki ,aby następna była tą szczęśliwą.❤Mialam 5 dniowa blastke.
Za pierwszym razem tak samo.
Mamy jeszcze sześćale cos szybko sie skurczają..
![]()
Dziękuję ,ja sama nie wierze w to ,że moja jedyna komórka tak walczy dzielnie.Bedzie cudem,jeśli okaże się ,że z niej będzie ciąża.Czekam do piątku,jeśli będzie ok, idzie do badania.Potem czekanie czy zdrowy zarodek.No i super na takie info czekaliśmy wszyscy ! Trzymam kciuki za kropka niech się ladnie dzieli![]()
Hmmm a nakreślisz mi jakie to badania? Chciałbym juz oszacować sobie kosztyJa immunologie miałam juz zrobiona przed pierwszym transferem
Tak, zdarzały mi się problemy z dziąsłami. Używałam płukanki bez alkoholu.Dziewczyny,
jak radzicie sobie z bólem zębów/dziąseł podczas stymulacji/w ciąży po in vitro. Ostatnio bardzo bolą mnie dziąsła/zęby, ale jak byłam jakiś czas temu na kontroli, nie miałam ubytków. Może to przez hormony: estradiol. Wizytę mam dopiero w listopadzie. Może macie sprawdzone domowe sposoby? Płukanki? Czy jeśli zaszłyście w ciążę normalnie leczyłyście się u stomatologa? Czy to duże ryzyko?
Także... do moich wypadających włosów doszły problemy z zębami. Jak nie z tej, to z tej strony. Heh.
Wszystkim Wam życzę samych pomyślnych wiadomości.
Bardzo mi przykro @DevinHmmm a nakreślisz mi jakie to badania? Chciałbym juz oszacować sobie koszty![]()
Hmmm nie mam tylko kariotypu i Kiry. Reszte robilam.Bardzo mi przykro @Devin
U nas już po pierwszym nieudanym transferze - biochem- lekarz zlecił genetykę. Mnie kariotyp, Kiry, v-leiden, białka s,c oraz antytrombina wyszły 2 tys.w tym był tez kariotyp męża.