Chmurkach
Fanka BB :)
Tak zaskoczyło odrazu przy 1 transferze wszystko było dobrze do 7tc, później niestety poroniłam..A to pierwszy transfer wyszdl ci ok od początku do końca? Sorry, że pytam szukam nadzieji w pozytywnych historiach![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak zaskoczyło odrazu przy 1 transferze wszystko było dobrze do 7tc, później niestety poroniłam..A to pierwszy transfer wyszdl ci ok od początku do końca? Sorry, że pytam szukam nadzieji w pozytywnych historiach![]()
Ja czekałam tyle ile klinika kazała i tak 3 razy, nie powiem ,że jest łatwo wytrzymać ale za dużo białych sikancow przed in vitro mi wyszło i potem przy in vitro już tylko beta i postawienie że będę twarda i wytrwalaNo ja to bym osiwiała jak bym miała tyle czekać!
Zakupiłam sobie wczoraj zestaw sikancowjutro będzie 5 dzień ale nie wiem jaki to ma sens, ja miałam 4 dniowa morule?!
Mózg mi mówi że nic z tego ale nadzieja jakaś tam się cicho tli..
No ja jeszcze taka cierpliwa nie jestem ;-)Ja czekałam tyle ile klinika kazała i tak 3 razy, nie powiem ,że jest łatwo wytrzymać ale za dużo białych sikancow przed in vitro mi wyszło i potem przy in vitro już tylko beta i postawienie że będę twarda i wytrwala![]()
Mój zawsze mówił, że faktycznie jakiś może dojrzeć a inny pęknie, że tak się zdarza ale to trzeba ocenić po usg i wielkości plus estradiolu. U nas z racji weekendu miała być albo 14dc albo 17 i dr długo myślał i zdecydował na poniedz 17dc i ta stymulacja okazała się klapą.Punkcja w 19dc,bo doktor czekac chciał az jeden podgoni inne,mówił,że stymulacja do 3 tyg może być,no kuźwa.
Ja za pierwszym razem miałam punkcję w 15dc i było 7/12 dojrzałych, i 6 się prawidłowo zaplodnilo, były 2 blastki które nie dały ciąży. Teraz czekam na okres i zaczynam trzecie podejście...U mnie to samo 17 dc, ja sądzę że to za długo już było, poprzednim razem miałam 15 dc i było 5 a tu raptem 1
Dziewczyny ,mam zarodek,ładnie sie dzieli w sobotę wszystko się wyjaśni,czy rozwija się dalej,czy zatrzymał się w rozwoju.Ciekawa bardzo jestem,czy ta jedyna komóreczka będzie tą wyczekaną,która da mi szczęście.Jeszcze idzie do badania,więc jak coś to miesiąc czekam na wynik.Więc albo jest zdrowym zarodkiem,albo nie.Ja jestem gotowa na nią całe swoje życie❤❤
Powodzenia Anulka.Dziewczyny ,mam zarodek,ładnie sie dzieli w sobotę wszystko się wyjaśni,czy rozwija się dalej,czy zatrzymał się w rozwoju.Ciekawa bardzo jestem,czy ta jedyna komóreczka będzie tą wyczekaną,która da mi szczęście.Jeszcze idzie do badania,więc jak coś to miesiąc czekam na wynik.Więc albo jest zdrowym zarodkiem,albo nie.Ja jestem gotowa na nią całe swoje życie❤❤
Ja miałam na usg 3 pęcherzyki po 20 mm,reszta mniejsze,kazał mi czekać 2 dni do punkcji,a wcześniej na wizycie mialy 3 po 17mm,inne mniejsze,kazał brać 2 dni zwieksxona dawkę lekow i przełożył punkcje za kilka dni.Cxy możliwe, że po prostu mi uciekły komórki z pęcherzyków?Lekarz na podstawie estriadiolu mówił,że powinny być 3,4 komórki.Mój zawsze mówił, że faktycznie jakiś może dojrzeć a inny pęknie, że tak się zdarza ale to trzeba ocenić po usg i wielkości plus estradiolu. U nas z racji weekendu miała być albo 14dc albo 17 i dr długo myślał i zdecydował na poniedz 17dc i ta stymulacja okazała się klapą.