Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz trudno powiedzieć, nikt Ci nie powie czy za długo. Na pewno komórek nie widać na usg, wiec jeżeli puste to nie było komórek. Jak zdegradowane miałam i pytałam czy od za długiej stymulacji to embriolog mówiła że to nie to samo co przejrzałe, a te ocenione jako dojrzałe u mnie nie zaplodnily się prawidłowo. Więc coś było nie tak ze stymulacja ale nikt Ci nie powie ani embriolog ani lekarz co "zaszkodziło". Lekarz też sprawdza, testuje dłuższe krótsze, inne dawki I leki żeby znaleźć najoptymalniejsza opcje, a to i tak nie wszystko bo dochodzi zmiennosc samyhc komórek w danym cyklu, sama technika in vitro - na to nie mamy wpływu. Trudno jest, ale warto powalczyć.. póki sił, zdrowia i kasy..Trzymam kciuki!Ja miałam na usg 3 pęcherzyki po 20 mm,reszta mniejsze,kazał mi czekać 2 dni do punkcji,a wcześniej na wizycie mialy 3 po 17mm,inne mniejsze,kazał brać 2 dni zwieksxona dawkę lekow i przełożył punkcje za kilka dni.Cxy możliwe, że po prostu mi uciekły komórki z pęcherzyków?Lekarz na podstawie estriadiolu mówił,że powinny być 3,4 komórki.
Tak zgadzam się z tym.Mam jedną jedyną nadzieje,która się rozwija ,wierze w nią,choć też martwie się.U nas w 5 dobie zarodki zatrzymują się.Wiesz trudno powiedzieć, nikt Ci nie powie czy za długo. Na pewno komórek nie widać na usg, wiec jeżeli puste to nie było komórek. Jak zdegradowane miałam i pytałam czy od za długiej stymulacji to embriolog mówiła że to nie to samo co przejrzałe, a te ocenione jako dojrzałe u mnie nie zaplodnily się prawidłowo. Więc coś było nie tak ze stymulacja ale nikt Ci nie powie ani embriolog ani lekarz co "zaszkodziło". Lekarz też sprawdza, testuje dłuższe krótsze, inne dawki I leki żeby znaleźć najoptymalniejsza opcje, a to i tak nie wszystko bo dochodzi zmiennosc samyhc komórek w danym cyklu, sama technika in vitro - na to nie mamy wpływu. Trudno jest, ale warto powalczyć.. póki sił, zdrowia i kasy..Trzymam kciuki!
Trzymam kciuki❤Tak zgadzam się z tym.Mam jedną jedyną nadzieje,która się rozwija ,wierze w nią,choć też martwie się.U nas w 5 dobie zarodki zatrzymują się.
A z jaką czułością masz ten test?A ja zrobiłam test płytkowy w 7dpt i niestety czyściutko. W 11 dniu zrobię jeszcze betę, żeby przesłać dane do kliniki ale widocznie nie wyszło.
10mIU/mlA z jaką czułością masz ten test?
Ale to nie jeszcze nie znaczy że nic z tego, mogło dojść później do implantacji. Poczekaj jeszcze na betę to będzie najbardziej wiarygodne10mIU/ml