reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja po wizycie. Startujemy z cyklem naturalnym... Mam dostać zastrzyki na progesteron , jeszcze w październiku jadę do maleństwo :)
Hej, transfer na naturalnym? Mialas kiedyś na sztucznym? Skad taka decyzja? Lekarz mi mówił że nie ma roznicy, tylko trudniej zaplanowac. Choć dziewczyny mają różne doświadczenia. Ja mialam dwa niepowodzenia na sztucznym i też chciałabym spróbować na naturalnym, jak będzie co...Powodzenia!

Hej, transfer na naturalnym? Mialas kiedyś na sztucznym? Skad taka decyzja? Lekarz mi mówił że nie ma roznicy, tylko trudniej zaplanowac. Choć dziewczyny mają różne doświadczenia. Ja mialam dwa niepowodzenia na sztucznym i też chciałabym spróbować na naturalnym, jak będzie co...Powodzenia!
Ja jestem na naturalnym iiiiii serdecznie polecam. Oczywiście jest więcej wizyt ale pózniej jest łatwiej ;)
I według mnie organizm może wtedy zrobić więcej. Nie jest tak jakby uśpiony, na psychotropach 😂😂😂

Oby ;-)
Mi klinika nie mówiła kiedy ile miał, jedynie wiem że przy transferze była morula ( może i bym wiedziała ale nawet nie pytałam).
Najważniejsze że się dzieli prawidłowo:)
Czyli czekasz do soboty na blastke i odrazu do badań idzie ?
Tak ,czekam na blastke,jutro wszystko się okaże,maja dzwonić do mnie.Jeśli nie zatrzymał się zarodek i dalej się dzieli, to pojdzie do badania Pgd.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry