reklama

Kto po in vitro?

reklama
To trzymam kciuki by wszystkie byly dojrzałe i sie zapłodnily ✊🏻 zapładniacie 6 czy lekarz zgodził sie na wiecej?😌
Dziekuję 🤍 wszystkie zapładniamy
Nie ilość ważna a jakość. Myślę, że jest dobrze. Często jak jest dużo pęcherzyków to gorsza jakość komórek. Bądź dobrej myśli. A kiedy następny podgląd? A jaki ten estradiol?
Estradiol był dzisiaj 162pg/ml. Następny podgląd i badanie hormonów we wtorek o 18

@Chmurkach a Ty robiłaś jeszcze betę albo gadałaś z lekarzem czy juž czekasz na wizytę 11.10?
Tak zrobiłam w końcu wczoraj ponownie i było 687,5 czyli wzrost ponad 200 w niecałe 24h. Uspokoiłam się;-) widocznie one sobie tak skacza jak chcą.. A baba we łbie sieczkę ma i panikę sieje ;-)
A z doktorkiem wczoraj rozmawiałam zmienił mi ta okropna luteine i dziś to już bez porównania, zero pieczenia, swedzenia itp nawet brzuch mnie przestał boleć więc to może jednak miało też wpływ?!
Czekam teraz z beta i progiem do wtorku i w środę usg i liczę ujrzeć już tam coś pięknego!

Tak zrobiłam w końcu wczoraj ponownie i było 687,5 czyli wzrost ponad 200 w niecałe 24h. Uspokoiłam się;-) widocznie one sobie tak skacza jak chcą.. A baba we łbie sieczkę ma i panikę sieje ;-)
A z doktorkiem wczoraj rozmawiałam zmienił mi ta okropna luteine i dziś to już bez porównania, zero pieczenia, swedzenia itp nawet brzuch mnie przestał boleć więc to może jednak miało też wpływ?!
Czekam teraz z beta i progiem do wtorku i w środę usg i liczę ujrzeć już tam coś pięknego!
No ja Ci wierze , miałam takie okropne pieczenie i swędzenie , ze chodziłam bez majtek 🫣 troche chociaz ulgę dostałam , i zmiana na inny lek i jak reka odjął 🤭

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry