Azb
Fanka BB :)
aaaa cudownieNoo to rośnie chłopak :-) drożdżami go karmisz ?pierwsza fura najważniejsza! ;-)
Ja już też po wizycie, wszystko dobrze, maleństwo ma 0,48 i tętno 110, lekarz mówi że prawidłowo :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaaa cudownieNoo to rośnie chłopak :-) drożdżami go karmisz ?pierwsza fura najważniejsza! ;-)
Ja już też po wizycie, wszystko dobrze, maleństwo ma 0,48 i tętno 110, lekarz mówi że prawidłowo :-)
Piękny wynik, niech rosną maluchy10 komórek zapłodnionych, 2 nie chwyciły, 8 walczy![]()
Hmm, mi (ale w wakacje) też spóźnił się z 13 dni:/, wakacje plus dhea (też osłabił mi miesiaczki).. Trzymam kciuki...6 z 8 się zapłodniło. No zobaczymy jaki to przyniesie efekt. Na razie od 11 dni czekam na @ i nic.
I nie miałaś żadnych zdegenerowanych?o rety, przykro mi, że teraz Ty przeżywasz taki stres. Nie wiem czy Ci to pomoże, ale moje udało się dowieźć, mam nadzieję, że Twoje też![]()
Wow10 komórek zapłodnionych, 2 nie chwyciły, 8 walczy![]()
To wszystkie pobrane były dojrzałe?? Zazdroszczę...Jaki mialas estradiol w sobotę? Powodzenia!
Dziękuję. Mogę wiedzieć ile masz lat? Ja 38 juz..o rety, przykro mi, że teraz Ty przeżywasz taki stres. Nie wiem czy Ci to pomoże, ale moje udało się dowieźć, mam nadzieję, że Twoje też![]()
Ja od dwóch tygodni zaczęłam brać dhaa,czyli możliwie, że dlatego mam opóźnienie?Hmm, mi (ale w wakacje) też spóźnił się z 13 dni:/, wakacje plus dhea (też osłabił mi miesiaczki).. Trzymam kciuki...
Tak po cichu narazie próbuje uwierzyć i się cieszyćaaaa cudownieczy już znamy jaki termin narodzin temu maleństwu przypada ?