reklama

Kto po in vitro?

reklama
I nie miałaś żadnych zdegenerowanych?🙏🙏 ile dojrzałych na ile kom? Wiesz coś? Jaki mialas estradiol w sobotę? Przy 25mm..? Dałaś mi nadzieję..dotrwam do jutra...
w sobotę miałam estradiol 2348 pg/ml. W sumie to nie wiem, ile pobrano, ale na pewno nie dużo więcej niż 10, bo podczas USG w sobotę miałam mniej więcej 8 na lewym i 4 mniejsze pęcherzyki na prawym jajniki

Biorę

Biorę Duphaston 3 x dziennie po 1 tabletce i globulki Cyclogest 2 x dziennie.
Wizytę mam umówioną na 28.10, ale próbuję skontaktować się telefonicznie.
Podobno niski progesteron przyczynia się do poronień :(
Postaraj się skontaktować z lekarzem a nie zakładasz odrazu najgorsze scenariusze, stres i nakrecanie się tu nie jest Ci do niczego potrzebny. To od dnia transferu masz wizyte w klinice dopiero 28? To nie dziwne ze zszokowały Cie moje co tygodniowe wizyty, swoją drogą ciekawe czemu są takie różnice między klinikami. W jakiej Wy się leczycie ?

reklama
Cześć dziewczyny, wychodzę zza krzaków. W ubiegły czwartek urodziła się moja córeczka. Nie pisałam tu, że podchodziłam do drugiego transferu, więc teraz nadrobię- 1.02 miałam transfer zarodka z szóstej doby 3bc. Podczas procedury udało mi się wyhodować tylko dwie komórki, obie udało się zapłodnić i powstały dwa tzw słabe zarodki. Z pierwszego urodziłam synka, który ma teraz 1,5 roku. Z drugiego jest teraz moja malutka córeczka. Wszystko u niej w porządku, jesteśmy już w domu. Dziękuję @sarenkamala za zwolnienie wtedy dla mnie brzuszka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry