Kasialucky
Fanka BB :)
U mnie tez tqknjest w klinice - lekarz mowi ze endo zaczyna sie stwrzecJa miałam w Invi med tez transfer powyżej 1,5 .. nie udany
Według mojego lekarza endometrium po 1,5 robi się „stare”. Przygotowuje się do miesiączki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tez tqknjest w klinice - lekarz mowi ze endo zaczyna sie stwrzecJa miałam w Invi med tez transfer powyżej 1,5 .. nie udany
Według mojego lekarza endometrium po 1,5 robi się „stare”. Przygotowuje się do miesiączki
w Bocianie tak 15 minut sie leżyZarodek 4.1.1 kiedy najwcześniej zrobić test?
Beta mam 30.10 później 06.11 beta plus USG i wizyta u Pani dr.![]()
Zależy którym. Lub u jakiego dr. Mi w bocianie sprawdzili tylko czy ok (mniej niż 1min) i dowidzeniaJak długo byłyście na sali po transferze?
w Bocianie tak 15 minut sie leży![]()
Ooo widzisz , ja i w Białymstoku i w Gdańsku miałam z tym pełnym pęcherzem leżećZależy którym. Lub u jakiego dr. Mi w bocianie sprawdzili tylko czy ok (mniej niż 1min) i dowidzenia![]()
SzczecinOoo widzisz , ja i w Białymstoku i w Gdańsku miałam z tym pełnym pęcherzem leżeć![]()
Serio?nawet nie minute, tyle ile sprawdzali sprzęt czy gdzieś zarodek nie został
Ja właśnie mam Gdańsk i też muszę mieć pełen pęcherzOoo widzisz , ja i w Białymstoku i w Gdańsku miałam z tym pełnym pęcherzem leżeć![]()
Jaki mialas estradiol i progesteron przed transferem (kiedy badane?)? I w którym dniu cyklu wypadł transfer blastki? Brałaś coś w pierwszej fazie na endometrium albo w drugiej progesteron? Powodzenia!Jak długo byłyście na sali po transferze?
Zarodek 4.1.1 kiedy najwcześniej zrobić test?
Beta mam 30.10 później 06.11 beta plus USG i wizyta u Pani dr.![]()
Ja miałam 15 komórek z 5 stymulacji. Tez wszystko rewelacyjnie, inne leki i co ? Żadnego zarodkaDziewczyny, czy któraś z Was miała taką sytuację jak ja? Że mimo pobranych komórek, żadna blastka nie powstała ?próbuję odpowiedzieć sobie na pytanie: co mogło pójść nie tak? Czy moje komórki są już po prostu za słabe?
Umówiłam się na poniedziałek do lekarza, boję się co powiebył zadowolony ze stymulacji
Myślałam, że ta jedna komórka z cyklu naturalnego to kiepski wynik… a tu proszę
Nawet nie było co badać![]()
Ja dopiero po owulacji miałam rozpisane leki, ja owulacje mam późno wiec transfery miałam Ok 22dc. Do owulacji nie miałam lekow tylko monitoringDziewczyny, które miały transfer na naturalnym cyklu brałyście może cos na podkręcenie endometrium? Albo żeby były np. z 2 pęcherzyki, np.lek typu Lametta? Przy jakich wartościach estradiolu, progesteronu i lh i w którym dniu cyklu miałyście transfer np.5dniowca? Udany transfer. Wiem że trochę dopasowywane jest to indywidualnie ale...
Miłego dnia!