W sierpniu punkcję przepraszamJa punkcję miałam w wrześniu i mrozilismy
Jeden zarodek 4.1.1![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sierpniu punkcję przepraszamJa punkcję miałam w wrześniu i mrozilismy
Jeden zarodek 4.1.1![]()
Azh to nie wiem nawet co toGratuluję Wam dziewczyny pozytywnych bet, ogromne szczescie❤. Która z Was miała opcje AZH? Warto? I embryo glue?
Embryo flie to taki klej. Miałam to i nacięcie na udanym transferzeAzh to nie wiem nawet co to
A embryo glue to było żeby pomóc wyjść zarodkowi z otoczki? Jeśli tak to ja miałam nacięcie.
Embrio glue ma ułatwić zagnieżdżenie zarodka, a AH ( Assisted Hatching ) to naciecie otoczki zarodka dla ułatwienia wyjścia ;-)Azh to nie wiem nawet co to
A embryo glue to było żeby pomóc wyjść zarodkowi z otoczki? Jeśli tak to ja miałam nacięcie.
DziękiEmbrio glue ma ułatwić zagnieżdżenie zarodka, a AH ( Assisted Hatching ) to naciecie otoczki zarodka dla ułatwienia wyjścia ;-)
U mnie było stosowane AH :-)
Ja miałam nacięcie otoczki bo moje komórki były słabe (przy endometriozie) i obniżone parametry nasienia.Gratuluję Wam dziewczyny pozytywnych bet, ogromne szczescie❤. Która z Was miała opcje AZH? Warto? I embryo glue?
A dziękuję, wszystko dobrze, tzn mam nadziejęJa miałam embryo glue. Nie wiem, na ile pomogło, ale ujrzałam szybującą betę.
Chmurkach, co u Ciebie?
Jestem właśnie po konsultacji. Wszystko w porzadkuDaj znać po konsultacji telefonicznej