reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane kobietki melduję, że od wczoraj tulę do piersi swoje największe szczęście 💙
Synek urodził się malutki, 2.2kg i 45 cm długości ale jest bardzo silny i zdrowy. No i oczywiście najcudowniejszy na świecie jak to każde dziecko dla swojej matki 🥰
Przepadłam bez granic, nie żałuję ani jednej wylanej łzy podczas tych wielu lat walki, bo nie mogłam dostać nic lepszego od losu 🥹🥰

Dziękuję Wam za wsparcie przez wiele lat, dobre rady i słowa pocieszenia kiedy byłam na dnie.
Z całego serducha życzę każdej staraczce, żeby mogła doświadczyć tego cudu.
Droga do celu jest cholernie trudna ale gdzieś za tą wysoką górą czeka na Was największe szczęście 🥰
Moje właśnie leży na cycu i cudownie się uśmiecha 🥹

Zobacz załącznik 1581894
Gratulacje !❤️

Kochane kobietki melduję, że od wczoraj tulę do piersi swoje największe szczęście 💙
Synek urodził się malutki, 2.2kg i 45 cm długości ale jest bardzo silny i zdrowy. No i oczywiście najcudowniejszy na świecie jak to każde dziecko dla swojej matki 🥰
Przepadłam bez granic, nie żałuję ani jednej wylanej łzy podczas tych wielu lat walki, bo nie mogłam dostać nic lepszego od losu 🥹🥰

Dziękuję Wam za wsparcie przez wiele lat, dobre rady i słowa pocieszenia kiedy byłam na dnie.
Z całego serducha życzę każdej staraczce, żeby mogła doświadczyć tego cudu.
Droga do celu jest cholernie trudna ale gdzieś za tą wysoką górą czeka na Was największe szczęście 🥰
Moje właśnie leży na cycu i cudownie się uśmiecha 🥹

Zobacz załącznik 1581894
Ogromne gratulacje !!!
I wielki szacun ,że nie odpusciłaś i w końcu się udało!!
Droga długa ale nagroda cudna ❤❤❤❤❤❤.
Przepiękny

Cześć :) czy jesteście w stanie polecić mi jakieś przystępne filmy/czasopisma oto dotyczące zapłodnienia im vitro, a także wad genetycznych/ odczuciach kobiet po itd. Coś co nie jest katoinformatorem ani nie jest napisane przez kliniki leczenia niepłodności. Gdzie można pogłębić wiedze, przekonać partnera do procedury.

Gratuluję z całego serca. Nie znam Twojej historii ale coś czuję że mogłaby być baaardzo motywująca:). Serdecznie pozdrawiam ❤. Wciąż Walcząca
Historia trochę długa i generalnie przykra na każdym etapie oprócz efektu końcowego.
Wysokie amh, mnóstwo komórek, 6 pełnych stymulacji, kilka poronień i biochemicznych, 2 AZ w Polsce i ostatni czeski cudak został z nami 🥰
Walcz, bo warto. Brzuszek zwolniony także możesz łapać ☺️
Powodzenia 🍀

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry