Azb
Fanka BB :)
Ja brałam Utrogestan , i w ciąże zaszłamZ tego co widzę tutaj na forum i innych prawie każda bierze Luteinę, lutinus i prolutex. Ja mam Progesteron Besins i Utrogestan. Czy luteina, lutinus i prolutex są lepsze ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja brałam Utrogestan , i w ciąże zaszłamZ tego co widzę tutaj na forum i innych prawie każda bierze Luteinę, lutinus i prolutex. Ja mam Progesteron Besins i Utrogestan. Czy luteina, lutinus i prolutex są lepsze ?
Tak jestemCze dziewczyny jest tu któraś z reprofit w Ostravie
brałam tylko utrogestan - to bardzo dobry progesteron, w Holandii głównie jego przepisują. Brałam tylko 3x 1 globulke na cyklu sztucznym. Nie badałam progesteronu nigdy. Zaszłam w ciąże za pierwszym razemZ tego co widzę tutaj na forum i innych prawie każda bierze Luteinę, lutinus i prolutex. Ja mam Progesteron Besins i Utrogestan. Czy luteina, lutinus i prolutex są lepsze ?
Hej, gratuluje betyHej
30.10 miałam transfer 6 dniowej blastki.
06.11 Beta 51.7 a progesteron 23.56 ng/ml
10.11 Beta 211.1 a progesteron 16.02 ngml
Bardzo martwi mnie ten spadek progrsteronu. Jutro jadę znowu go sprawdzić i będę dzwonić do lekarza.
Od 3 dnia cyklu biorę Progesteron Besins 100 mg 3x dziennie i Utrogestan 2x dziennie. Dzisiaj z tego stresu wzięłam 4x progesteron i 3 x Utrogestan (świadomie licząc że to pomoże).
Czy bardzo mam się czym martwić? To moje 5 in vitro 3 udane ale poprzednie 2 ciąże stracone![]()
Ja brałam przed transferemZ tego co widzę tutaj na forum i innych prawie każda bierze Luteinę, lutinus i prolutex. Ja mam Progesteron Besins i Utrogestan. Czy luteina, lutinus i prolutex są lepsze ?
Ja po prolutex mam właśnie czerwone plamy.Hej, gratuluje betyi trzymam kciuki za Twój progesteron. Dałaś mi nadzieję Twoją 6dniową blastką. Ja w pierwszej procedurze miałam dwie 5dniowe blastki i dwa nieudane transfery, teraz w 3ciej mam tylko jedną 6dniową. Mogę wiedzieć jakiej klasy miałaś zarodek? I czy transfer na sztucznym czy naturalnym cyklu? Co przyjmujesz oprócz progesteronu? Acard? Encorton? Mialas może Azh i embryoglue? A co do progesteronu przy pierwszym miałam utrogestan i prolutex ale wyszło mi straszne uczulenie na brzuchu po prolutexie
i za drugim razem miałam utrogestan i besins. Sprawdzę jakie dawki I Ci napisze. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wzrost...
Ja straszną pokrzywkę dostałam.. pytanie czy tak byłoby za każdym.razem?? Bo ja jak brałam prolutex to w dniu testowania jakoś 9dpt miałam 37 a przy drugim transferze z besins miałam tylko 15 w dniu testowania.Ja brałam przed transferem
3x progesteron besins i 3x cyclogest. W dniu transferu progesteron kiepski i wypisał prolutex mówiąc, że trzeba dowalić progesteronem.
Ja po prolutex mam właśnie czerwone plamy.