Kurcze nie myślałambym negatywnie na Twoim miejscu, bo wcześnie beta zrobiona . Trzymam kciukiHej dziewczyny
Zrobiłam dzisiaj betę 3 dniowego zarodka po transferze 10.11. Progesteron 31, beta >2. Czekam na odpowiedź kliniki co dalej. Pozamiatane?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze nie myślałambym negatywnie na Twoim miejscu, bo wcześnie beta zrobiona . Trzymam kciukiHej dziewczyny
Zrobiłam dzisiaj betę 3 dniowego zarodka po transferze 10.11. Progesteron 31, beta >2. Czekam na odpowiedź kliniki co dalej. Pozamiatane?
5 dniowy zarodek. Transfer 8 dni temu a rano na patyku (10) biel.Nelka 85 jak tam dajesz radę? Mnie już nosi i przebieram nogami. Z jednej strony chciałabym już poniedziałek i iść na betę, a z drugiej wole żyć nadzieją niz zobaczyć że i tym razem nic z tego.
To czekanie najgorsze.Jeja ja mam bete w piątek za tydzień (24) i już sobie miejsca nie mogę znaleźć... Dziś jakieś myśli o niepowodzeniu itdjuż głowa pełna myśli, a gdzie jeszcze tydzień
Jakieś u Was sygnały, objawy coś się pojawiło?
Trzymam mocno kciuki![]()
![]()
Kurcze nie znam się bo nigdy nie robiłam testów. Zawsze beta. Może jeszcze jest nadzieja...5 dniowy zarodek. Transfer 8 dni temu a rano na patyku (10) biel.
Nie widzę szans na pozytywną betę w poniedziałek.
Mamy jeszcze 1 zarodek (też 3AA). Może okaże się szczęśliwym.
Taaaak, dziękiKurcze nie myślałambym negatywnie na Twoim miejscu, bo wcześnie beta zrobiona . Trzymam kciukii głowa do góry. Daj koniecznie znać
![]()
Mi przy pierwszej ciąży (drugi transfer) pozytywny sikaniec wyszedł 9 dnia, kreska była bardzo bladzieńka.5 dniowy zarodek. Transfer 8 dni temu a rano na patyku (10) biel.
Nie widzę szans na pozytywną betę w poniedziałek.
Mamy jeszcze 1 zarodek (też 3AA). Może okaże się szczęśliwym.
Mi córka 9go dnia wyszła na teście z 2 grubymi kreskami. Wiem że to co innego.Mi przy pierwszej ciąży (drugi transfer) pozytywny sikaniec wyszedł 9 dnia, kreska była bardzo bladzieńka.![]()
Kiedy miałaś transfer i kiedy będzie beta?To czekanie najgorsze.
U mnie objawów brak. Kompletna cisza
Również trzymam kciuki! Oby wszystkim po kolei się tu udawało.
9.11 miałam transfer dwóch 5ciodniwoych mrozakow. Beta w poniedziałek.Kiedy miałaś transfer i kiedy będzie beta?
Ja niby coś tam jakies objawy były, ale żeby czuć, że jest pozytywnie to jakoś mniej... Ojj nic tylko czekać i jakoś sobie czas zajmować. Aby wszystko zakończyło się pozytywnie![]()