Nutka 1533
Fanka BB :)
Ja bym spróbowała jeszcze w 12dpt. 3 dniowy zarodek później wychodzi, więc może teraz to jeszcze za wcześnie żeby beta wyszła.A u mnie kiepskie wieści. 7dpt, zarodek 3 dniowy, wyniki z dzisiaj progesteron 28,3, BetaHCG <2,3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym spróbowała jeszcze w 12dpt. 3 dniowy zarodek później wychodzi, więc może teraz to jeszcze za wcześnie żeby beta wyszła.A u mnie kiepskie wieści. 7dpt, zarodek 3 dniowy, wyniki z dzisiaj progesteron 28,3, BetaHCG <2,3
Ale to zdecydowanie za szybko .. to jak 5 dpt 5 dniowca. Sprawdź najszybciej za 2 dniA u mnie kiepskie wieści. 7dpt, zarodek 3 dniowy, wyniki z dzisiaj progesteron 28,3, BetaHCG <2,3
A to nie za wcześnie test? Jednak 3dniowy Kropuś...A u mnie kiepskie wieści. 7dpt, zarodek 3 dniowy, wyniki z dzisiaj progesteron 28,3, BetaHCG <2,3
Ale to zdecydowanie za szybko .. to jak 5 dpt 5 dniowca. Sprawdź najszybciej za 2 dni![]()
A to nie za wcześnie test? Jednak 3dniowy Kropuś...
Ja bym spróbowała jeszcze w 12dpt. 3 dniowy zarodek później wychodzi, więc może teraz to jeszcze za wcześnie żeby beta wyszła.
Dziewczyna ktora z clexane urodzila 3 dzieci - dopiero po 2 poronieniach zaszla i utrzymala ciaze - tez straty byly w okolicach 8 tyg.Tak, od 14dc biorę 0,6 fraxiparyne i Acard 150, w razie wystąpienia okresu Acard 75mg i bez zastrzyków.
Pierwsza ciąża nie była na lekach i doszłam do serduszka, druga obstawiona lekami i też klapa.
A tu masz jeszcze wątek taki jak invitro - bieżący: https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienia-nawykowe-leczenie-immunologiczne.63659/page-9409Tak, od 14dc biorę 0,6 fraxiparyne i Acard 150, w razie wystąpienia okresu Acard 75mg i bez zastrzyków.
Pierwsza ciąża nie była na lekach i doszłam do serduszka, druga obstawiona lekami i też klapa.
Immunologię też?Mam porobione dosłownie wszystko co można zbadać i wszystko super poza tą trombofilią :-/
To jesli masz to absolutnie wszystko przebadane i wiadomo ze genetycznie nie jestescie obciążeni kariotypy ok, to moze faktycznie ivf i zbadac zarodki czy sa zdrowe. Jesli nie ma juz sie do czego przyczepic.Mam porobione dosłownie wszystko co można zbadać i wszystko super poza tą trombofilią :-/