Pęcherzyk pusty... czekam na poronienie@Pati32 jak piątkowe usg ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pęcherzyk pusty... czekam na poronienie@Pati32 jak piątkowe usg ?![]()
strasznie mi przykroJa dziś trzecia beta 0. Wiedziałam od połowy tygodnia, byłam 3 razy w ciąży...objawy muszą być...;( ciężko, powalczymy o rodzenstwo jeszcze chwilę...moje amh 3.2 z dziś...39 kończę w tym roku. W głowie widze siebie teraz jako już mocno poobdzieranego, zniszczonego ale idącego twardo do celu koguta" (był kiedyś taki mem), waleczny gnojek.
Ja uwazam ze konskie dawki lekow i czekanie to najgorsze w tym wszystkim
Mi było słabo, jakbym miała zemdlec. Ale każdy ma inaczej
Dzięki, popłakałam w tygodniu, raz zbieram siły a za chwilę myśli dojeżdżają, strach I brak wiary...huśtawka, ale trzeba żyć dalej i starać się cieszyć dla ludzi których mam. A walczyć z refundacja...jeszcze chwilę..strasznie mi przykro![]()
Walcz kochana, walcz! Pamietam tego koguta! Czesto tak jest ale on nadal ma sile!Ja dziś trzecia beta 0. Wiedziałam od połowy tygodnia, byłam 3 razy w ciąży...objawy muszą być...;( ciężko, powalczymy o rodzenstwo jeszcze chwilę...moje amh 3.2 z dziś...39 kończę w tym roku. W głowie widze siebie teraz jako już mocno poobdzieranego, zniszczonego ale idącego twardo do celu koguta" (był kiedyś taki mem), waleczny gnojek.
Napisz proszę w wolnej chwili Twoja drogę...? Ile transferów jakich zarodków? Co pomogło? Suple? Czy dodatki? Czy zmiany w stymulacji? W jakim wieku i h die udało..?zmiana kliniki? Gratulacje!!Przykro mi. A powiedzial jakiej jakosci jest ta blastocysta? Moze bedzie to TEN? To naprawde czasem wazne zeby byl silny i najlepszy. I czasem trzeba czekac na niego kilka procedur..
Co do wplywu lekow ja nie czytalam i wolalam nie czytac. Jestem po 4 procedurach, intralipidach, accofilach.. poprostu musze sie czesto badac i dbac o siebie…
w którym dokładnie tygodniu robiłaś. Ja zapisałam się równo na 20+0, ale jak tak czytam forum, to nie wiem czy nie spytać o przesunięcie na później.Ja po drugich połówkowych. Potwierdzona dziewczynkaponoć będzie wysoka na następną wizytę czeka nas glukoza
Dużo zdrówka dla Was![]()
20+2w którym dokładnie tygodniu robiłaś. Ja zapisałam się równo na 20+0, ale jak tak czytam forum, to nie wiem czy nie spytać o przesunięcie na później.