U nas inseminacja się nie udała dwa razyNo racja ale ja jeszcze wolę nie mówić nie wiem czy się udało
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas inseminacja się nie udała dwa razyNo racja ale ja jeszcze wolę nie mówić nie wiem czy się udało
O ciąży mówiliśmy w 11 tygodniu dopiero, a o tym, że chcemy in vitro i później jak byiśmy w trakcie to mówiliśmy od początku jak tylko podjęliśmmy decyzję i j essze kasę zbieraliśmyNo racja ale ja jeszcze wolę nie mówić nie wiem czy się udało
No to super gratulujęO ciąży mówiliśmy w 11 tygodniu dopiero, a o tym, że chcemy in vitro i później jak byiśmy w trakcie to mówiliśmy od początku jak tylko podjęliśmmy decyzję i j essze kasę zbieraliśmy![]()
No i do tego dZiwny sen miałam ze poroniłam i że była krew na majtkachO ciąży mówiliśmy w 11 tygodniu dopiero, a o tym, że chcemy in vitro i później jak byiśmy w trakcie to mówiliśmy od początku jak tylko podjęliśmmy decyzję i j essze kasę zbieraliśmy![]()
Ja 2 razy poroniłam i teraz ciągle mam myśli i sny, że to się powtórzy. Po kilka razy dziennie latam do łazienki sprawdzić czy nie krwawię. Nam przy takich staraniach jest trudniej psychicznie niż kobietom "wiatropylnym"No i do tego dZiwny sen miałam ze poroniłam i że była krew na majtkach
No tak tylko nie wiem czy testy robię za wcześnie czy shizuje bo okres mam dostać ósmego marcaJa 2 razy poroniłam i teraz ciągle mam myśli i sny, że to się powtórzy. Po kilka razy dziennie latam do łazienki sprawdzić czy nie krwawię. Nam przy takich staraniach jest trudniej psychicznie niż kobietom "wiatropylnym"Jakoś damy radę
![]()
Współczuję ciNo tak tylko nie wiem czy testy robię za wcześnie czy shizuje bo okres mam dostać ósmego marca
Ja robiłam dzisiaj test i jak na razie negatywnyWspółczuję ci
No jest taka bladziutka druga różowa kreska zapytam się w apteceWspółczuję ci