Madame JS
Fanka BB :)
Ale to miło ze strony lekarza, że dał L4 na nieznoszenie zapachu perfum, smaku kawy i kapcia w ustach po papierosieA dziś byłam u internisty bo się zile cZulam i zwolniłam się z pracy
A co dopiero na ciążę!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to miło ze strony lekarza, że dał L4 na nieznoszenie zapachu perfum, smaku kawy i kapcia w ustach po papierosieA dziś byłam u internisty bo się zile cZulam i zwolniłam się z pracy

A do mojej doktor napisałam dziś i wszystko jej po widziałamNo byłam u internisty dziś
Zile się czułam nie dobrze mi byloAle to miło ze strony lekarza, że dał L4 na nieznoszenie zapachu perfum, smaku kawy i kapcia w ustach po papierosie
A co dopiero na ciążę!![]()
No rozumiemNa pewno jest wątek po inseminacji. Tutaj jesteśmy trochę na innym etapieten wątek dotyczy invitro.
Tutaj omawiamy tematy związane z invitro.No rozumiem
No ok rozumiemTutaj omawiamy tematy związane z invitro.
Na pewno jest wątek po inseminacji. Tutaj jesteśmy trochę na innym etapieten wątek dotyczy invitro.
Dlatego prosimy uprzejmie @starająca się o dziecko o pisanie właściwym dla siebie wątkuNo rozumiem
Ok mogę tu nie pisać nie ma problemuDlatego prosimy uprzejmie @starająca się o dziecko o pisanie właściwym dla siebie wątku
Jesli jesteś pewna już ciąży to idź na listopadowe mamyOk mogę tu nie pisać nie ma problemu