Trzymam kciuki. Pamiętam że też się bardzo denerwowałam.właśnie chodzi o to, że nie mam robionej w znieczuleniu ogólnym.
Jutro wolne na szczęście
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki. Pamiętam że też się bardzo denerwowałam.właśnie chodzi o to, że nie mam robionej w znieczuleniu ogólnym.
Jutro wolne na szczęście
Dopiero zobaczyłam Twój wpis. Też bym nie odstawiała leków i dziś powtórzyła betę. Jaką podjęłaś decyzję?No właśnie tak szybko. Nawet jakbym nie chciała robic sobie żadnych nadziei. I mogę brać leki i powtórzyć betę w sobote. Ale nie mam już neoparinu. Czy wystarczy jak będę przyjmowała resztę lekow? Czy ten neoparin jest konieczny?
Powtórzyłam betę dzis beż odstawienia lekow. Nadziei brakDopiero zobaczyłam Twój wpis. Też bym nie odstawiała leków i dziś powtórzyła betę. Jaką podjęłaś decyzję?
Bardzo mi przykroPowtórzyłam betę dzis beż odstawienia lekow. Nadziei brak![]()
na szczęście nie miałam jeszcze.Może któraś z Wam miała taki problem - nawracających bakterii w moczu![]()
Leukocyty cały czas wysokie , dostanę antybiotyk i posiew wychodzi wporzadku...a za miesiąc powtórka![]()
np. mucovaginna szczęście nie miałam jeszcze.
Ale dziwne, że taki nawracający problem. Musisz zapytać lekarza, najlepiej będzie wiedzial co z tym fantem zrobić. A może jakiś probiotyk?
Lekarz mi kazał nie wstrzymywać siku i wyszukiwać się do końca.