Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas w klinice też bardzo dużo nowych par widujemy, i za każdym razem godzinka badz więcej opóźnienia , trzymam kciukiHej dziewczyny
Piszę informacyjnie bo jestem po wizycie kwalifikacyjnej, moze któraś jest ciekawa jak to wygląda.
Pary które już przechodziły ivf i te które mają zamrożone zarodki są kwalifikowane odrazu. Mamy nawet u lekarza nie byliśmy tylko z opiekunem podpisaliśmy dokumenty.
Każda para ma refundacje 3 pełnych procedur (swoich komórek)czyli stymulacja, punkcja, transfery wszystkich zarodków które powstały w tej procedurze( powstanie 6 zarodków to 6 transferów refundowanych)
Pary które mają zamrożone zarodki(ja mam 4) to 4 transfery refundowane i nie liczone jako procedura więc jak je wykorzystam to dalej mogę podejść do 3 pełnych procedur.
Jak ktoś chce badać zarodki to może na własną rękę.
odrazu pobrali krew na badania infekcyjne i wymazy na biocenozę i chlamydię.
Pytałam o tsh,ft4,estradiol i progesteron bo zawsze przed transferem mam to wymagane ale Niby to nie jest refundowane. Tak samo po transferze beta jest a progesteron nie.
Moja gin akurat jest na urlopie 2 tyg, wizytę mam 5 lipca, więc wszystko idzie bardzo sprawnie i akurat już wyniki powinny być
Aaa i dziwnie wejść do kliniki i za nic nie płacića ludzi tyle tu nigdy nie widziałam
![]()
Zmieniłam wtedy telefon i zapomniałam kompletnie hasła i poczty, konta już nie odzyskamJej pisałam do ciebie na stary nic w wiadomościach. Co u cb jak żyjesz. Pamiętam cie doskonale. W tym samy. Czasie zaczelysmy starania i w tym samym wieku jesteśmy.
Powoli można chyba składać gratulacje.
Niesamowite że się nie poddałaś!
ja co mniej wiecej 2 dni juz przed samym transferemStąd pytanie jak często pojawialiscie się w klinice na monitoringach do transferu w cyklu naturalnym ? Ja miałam 2 transfery w cyklu sztucznym
w którym dc transfer ?ja co mniej wiecej 2 dni juz przed samym transferem