marzycielko
Fanka BB :)
Cześć, chciałam się przywitać na tej grupie! Co prawda dopiero czekam na kwalifikację, ale pozwólcie, że tu przycupne i będę od Was chłonąć wiedzę i trzymać za Was kciuiki.
Pozdrawiam i miłego piątku!![]()
witaj wśród swoich
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć, chciałam się przywitać na tej grupie! Co prawda dopiero czekam na kwalifikację, ale pozwólcie, że tu przycupne i będę od Was chłonąć wiedzę i trzymać za Was kciuiki.
Witamy i trzymam kciukiCześć, chciałam się przywitać na tej grupie! Co prawda dopiero czekam na kwalifikację, ale pozwólcie, że tu przycupne i będę od Was chłonąć wiedzę i trzymać za Was kciuiki.
w 20w którym dc transfer ?
Jej a już myślałam że się po prostu odcięłaś i nie będziesz udzielała.Zmieniłam wtedy telefon i zapomniałam kompletnie hasła i poczty, konta już nie odzyskamdziękuję ślicznie za pamięć, a jak u Ciebie sytuacja ??? Jak teraz się uda to wszyscy co to czytają, a mają ciąże biochemiczne z dobrych przebadanych zarodków niech ruszają do Łodzi do Pana Docenta! My czekaliśmy na termin 7 miesięcy jakoś, zmiana kliniki i głowa, co ma być to będzie, na nic nie ma się wpływu!
Jutro sprawdzam przyrost, ale czuję że teraz będzie już pięknie, ale masz już dużą córeczkę, gratulacje ! ♡Jej a już myślałam że się po prostu odcięłaś i nie będziesz udzielała.
Trzymam za was ogromne kciuki aby Twoja ciąża była spokójna i nudna.
Naprawdę korzystaj z tego wolnego czasu i odpoczynku.
Dla mnie czas rodzicielstwa to hardcore bez trzymanki
U mnie cudownie! Są dni zemam ochotę wyjść z domu i nie wrócić nigdy ale mam córeczkę która lada dzień skończy rok. To dla niej i koiego męża każdego dnia wstaję z uśmiechem na ustach. Świata poza nimi nie widzę!
Oraz jak już wspominałam. Jak tylko uda mi się odstawić moją cycoline od piersi walczę z mężem o rodzeństwo dla naszej lwicy![]()
Dziękujemy. Rośnie w oczach a czas niestety ucieka nieubłagalnieJutro sprawdzam przyrost, ale czuję że teraz będzie już pięknie, ale masz już dużą córeczkę, gratulacje ! ♡
Dam znać kochana , właśnie się wybieram spacerkiem, niedługo kolejne bobo czego z całego serduszka Ci życzę , żebyście podeszli szczęśliwie, brałaś może acofil ? Mi Docent P. pogratulował bety i do 9 tyg. Kazał brac , a w poprzednim zaleceniu przed transferem do 11 tyg, morfologia rozjechana okrutnieDziękujemy. Rośnie w oczach a czas niestety ucieka nieubłagalnie
Daj znać jak przyrost
Mi jak rosła beta doktor mówiła że 100% blizniaki![]()
Miałam tylko wlew 6 dni przed transferemDam znać kochana , właśnie się wybieram spacerkiem, niedługo kolejne bobo czego z całego serduszka Ci życzę , żebyście podeszli szczęśliwie, brałaś może acofil ? Mi Docent P. pogratulował bety i do 9 tyg. Kazał brac , a w poprzednim zaleceniu przed transferem do 11 tyg, morfologia rozjechana okrutnie![]()
Tak, ja Ciebie doskonale rozumiem, czy Ciebie też tak bolał ten cholerny neoparin ??? U nas też progesteron , mocno jestem obstawiona, spadał do 9 w poprzednich transferach, teraz w dniu transferu miałam 25 , a przedwczoraj 28, ale biorę końskie dawki i cykl sztuczny tym razem. Komórek miałam teraz 3, amh 1.08, ale mąż ma piękne nasienie i 2 zarodki z tego powstały. Ja mam kir AA, ale reszta immunologii piękna, więc dostalam zlecenie acofilu. Na pewno się uda , teraz refundacja to już w ogóle cudownie, jeśli ten nasz się przyjmie teraz, to jakoś za 3 lata wrócimy po następny. Buziaki ♡Miałam tylko wlew 6 dni przed transferem
U mnie problemem jest przedewszystkim brak owulacji oraz w drugiej fazie cyklu nie rośnie mj progesteron. Później brak kirów.
Endometrioza nie pomaga w staraniach. Moje komórki jajowe są często nieodpowiedniem z 17 pobranych zapłodniła 12 z czego wyszło 6 rozwijających się a finalnie powstało dwie.
Jeden transfer nie udany bo 3 dni od transferu progesteron był aż 3.
Drugi udany i z niego mam moje słońce.
Niestety nie mamy juz żadnego zarodka wiec zaczniemy od nowa procedurę. Ale liczę że się uda ponieważ wiem z panią doktor co zadziałało u mnie j pewnie pójdziemy tym schematem.
Ale jak sobie poślę o ilości zastrzyków to juz mnie skręca od środka. Ile lez mnie kosztował każdy z zastrzyków.Ciąża udana z 26 listopada a zdjęcie leków z 19 stycznia.