U
użytkowniczka 212
Gość
wybacz, że ja niedoinformowana, bo mnie na forum chwile nie było, ale powiódł Wam transfer, prawda?Jeden.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wybacz, że ja niedoinformowana, bo mnie na forum chwile nie było, ale powiódł Wam transfer, prawda?Jeden.
Trzeci transfer nam się udał. Na dodatek kumulacja, bo zarodek się podzielił i w drodze są bliźniakiwybacz, że ja niedoinformowana, bo mnie na forum chwile nie było, ale powiódł Wam transfer, prawda?
O matko, gratulacje! W którym jesteś tc? Jak zareagowaliście na taką informację?Trzeci transfer nam się udał. Na dodatek kumulacja, bo zarodek się podzielił i w drodze są bliźniaki![]()
Nadal to do mnie nie dotarłoO matko, gratulacje! W którym jesteś tc? Jak zareagowaliście na taką informację?
wcale sie nie dziwięNadal to do mnie nie dotarłoLeci 21tc.
Przyznam szczerze, że wstyd mi za moją reakcję w gabinecie, bo powiedziałam gin, że chyba sobie jaja robi![]()
Tak, zarodki z jednej procedury.wcale sie nie dziwięa te zarodki uzyskaliście z jednej procedury?
Jak się w ogóle czujesz w ciaży?
A miałaś badane zarodki albo assisted hatching?Nadal to do mnie nie dotarłoLeci 21tc.
Przyznam szczerze, że wstyd mi za moją reakcję w gabinecie, bo powiedziałam gin, że chyba sobie jaja robi![]()
Badanie nie, ale AH było. Nawet nie wiedziałam, że bardzo zwiększa prawdopodobieństwo podziałuA miałaś badane zarodki albo assisted hatching?
Bo to bardzo zwiększa prawdopodobieństwo podziału.