Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam mocno kciuki za powodzenie tej misji!Mamy być o 8 w klinice, na tym drugim temacie już pisałam - miałam telefon dziś od embriologów że 3 zarodki dalej się rozwijają, dwa klasy B, jeden C, także czekam pełna napięcia czy się uda przetrwać im do jutra i co dalej![]()
To co doustnie to kazali brać, to co dopochwowo zabrać ze sobą i będą kazali zaaplikować po transferze.Dziękuję
Ej dziewczyny bo nie zapytałam czy wy normalnie rano brałyście leki? Mam antybiotyk i progesteron doustnie i dopochwowo i w sumie to nie wiem czy mam to rano sobie aplikować?Zobacz załącznik 1644894
Tak byłam wczoraj, jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym. Wszystko na tym etapie ok, nawet mi specjalna kartke napisała jak ten Estrofem odstawić. Może po badaniu USG stwierdziła, że endometrium już nie trzeba dokarmiać. Ma teraz bardzo dużo ludzi i ciężko nawet się do niej dostać na wizytę.
No właśnie chyba zna się na tym i choć się boję, chyba powinnam zaufać. Super bardzo się cieszę, że spróbujecie jeszcze. Ja też się czasami zastanawiam skąd bierze się we mnie ta siła i dlaczego jeszcze się nie poddałam. Ale mam mój skarb kochany ( teraz to już go na pół mam, bo mieszkamy na wsi i całe popołudnia spędza z kolegami i ma w nosie mamęOna wie co robi... Ja bym jej posłuchała i odstawiała tak, jak napisała...
My umówiliśmy się do niej na wizytę kwalifikującą. Zobaczymy czy podejdziemy znowu, kwalifikować się kwalifikujemy na pewno ale czy podołamy? Mamy czas, wizyta 12 lipca.
Znalazłam sms z doktor (jedena z was mnie zainspirowała) transfer miałam 26 listopada 2022 a encorton oraz estrofem odstawiłam około 10 lutego 2023.A może warto zbadać poziom estradiolu czy to bez sensu? Inne leki mam brać normalnie Duphaston, Cyclogest tylko Estrofem zmniejszyć do 2 * dziennie i potem odstawić całkiem.
Boje się go zupełnie odstawić więc na razie będę go brać 2 * dziennie, mam całe opakowanie to wystarczy mi prawie do wizyty za 2 tygodnie.