margaretka89
Fanka BB :)
U mnie dwoje dzieci z dwóch jedynych zarodków powstałych z dwóch jedynych komórekJa pamiętamopowiadaj co. U Ciebie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dwoje dzieci z dwóch jedynych zarodków powstałych z dwóch jedynych komórekJa pamiętamopowiadaj co. U Ciebie
![]()
hej,Hej dziewczyny pewnie dużo z was mnie nie pamiętam ale wracam do walki mamy córeczkę 5 letnia ma na imienie Michalinkaudał sie 3 transfer
Wczorak byliśmy w klinice i podpisałam papiery o refundację jakie to były emocje płakałam z szczęścia
od jutra zaczynamy stymulację gonapeptyl 1 ampułka raz dziennie przez tydzień potem pół ampułki i wizyta 22 sierpnia proszę o wpisanie do kalendarza idziemy długi protokołem to będzie moja 3 stymulacje z pierwszej mieliśmy 1 zarodek transfer udany ale przy drugiej weryfikację beta spadkowa
Druga stymulacje protokół długi i tu były 4 zarodki transfer nr 2 tak samo jak pierwszy udany beta po drugiej weryfikacji spadkowa
Transfer nr 3 i tu był strzał w dziesiątkę wzięliśmy 2 zarodki i mamy córeczkę
Po ciąży był 4 transfer ale takie sam jakie pierwszy i drugi niby udany ale weryfikacja druga i beta spadkowa
Jestem pełna nadziei i wiary tak bardzo się cieszę ,że wróciłam życzę wam cudownego dnia
Czas pokaże jaka to będzie drogahej,
fajnie że wróciłaśżyczę aby droga do szczęścia tym razem była krótsza
![]()
Nie ma sensu. Teraz to już tylko USG prawdę powie. Jeśli się stresujesz to skocz na podgląd.Dziewczyny może głupie pytanie, robiła któraś betę po trzech tygodniach od transferu czy to nie ma sensu? Mi dziś w 23dpt beta tylko 6tysiecy, wg tych tabelek za mało![]()