Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam swoje komórki z poprzedniej procedury i nie płaciłam za wizytę ani za żadne badaniaDziewczyny które mają swoje zarodki
Z tego wnioskuję że wizyty przed transferem powinny być darmowe, ja np płaciłam, bo klinika twierdzi że tylko nowi pacjenci mają refundowane a ja nie.
Dajcie znać czy też płacicie, inaczej będę pisać reklamację
Zobacz załącznik 1654327
Napisałam maila do MZ, jak mi odpiszą to dzwonię do kliniki i ew zgłaszam reklamację i chce zwrot kasy za wizyty..Ja mam swoje komórki z poprzedniej procedury i nie płaciłam za wizytę ani za żadne badania
Na chwilę obecną mieliśmy wykonane badania wirusowe i AMH, dzisiaj jadę na wymazy które też są refundowane. Resztę badań mamy aktualnych więc pewniej nic więcej nie będziemy robićNapisałam maila do MZ, jak mi odpiszą to dzwonię do kliniki i ew zgłaszam reklamację i chce zwrot kasy za wizyty..
a jakie badania miałaś robione oprócz wirusowych?
Na naturalnym cyklu miałaś. A lekarz określił termin owulacji i od tego dodał wiek zarodka i wtedy wypadł transfer ?? Bo jeśli tak to powinno być ok.Hej, miałam wczoraj criotransfer na cyklu naturalnym (wcześniejsze trzy na sztucznym).
Godzinę wcześniej badałam progesteron - wynik ok. 50, z tym,że 2 godziny wcześniej aplikowalam cyclogest i besins (biorę po 3x1).
Podczas transferu lekarz do położnej mówił półsłówkami , że jest "nisko".
Juz po, na wizycie zapytałam co miał na myśli, migał się od odpowiedzi, w końcu powiedział,że miałam krótka szyjkę. Normalnie szyjka ma 8-9 cm (możliwe,że mylę cyferki,bo byłam na relanium), u mnie było mniej, ale że mam się tym nie przejmować.
Nie daje mi to spokoju. Orientujecie się w temacie? Bo z tego co wiem, to szyjka skraca się przed @. Jestem zaniepokojona, że może criotransfer odbył się za późno.
Tak.Na naturalnym cyklu miałaś. A lekarz określił termin owulacji i od tego dodał wiek zarodka i wtedy wypadł transfer ?? Bo jeśli tak to powinno być ok.
To powinno być ok, ale jeśli masz wątpliwości to podpytaj lekarza.