katharina203
Fanka BB :)
Cześć. Dzis mialam punkcję. Narazie jest mi bardzo przykro. Nie można było dojść do jajnika podczas punkcji. Podobno zasłaniały go jakieś naczynia i jelito. Groziło to uszkodzeniem jelita. No ale smutek pozostaje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Udało się pobrać jajeczka mimo ciężkiej sytuacji ?Cześć. Dzis mialam punkcję. Narazie jest mi bardzo przykro. Nie można było dojść do jajnika podczas punkcji. Podobno zasłaniały go jakieś naczynia i jelito. Groziło to uszkodzeniem jelita. No ale smutek pozostaje
U mnie 20 dpt beta była około 5 tys i niestety nie skończyło się dobrzeHej dziewczyny, jestem tu nowa.
Mam niepewną sytuację ze swoimi wynikami bety.
Już znalazłam sporo przykładów na różnych forach zarówno zdrowej ciąży, jak i pustego jaja płodowego z wyników podobnych do moich. USG mam w poniedziałek, mam nadzieję, że będzie chociaż pęcherzyk w dobrych rozmiarach, jeśli implantacja była z opóźnieniem to serduszko może też będzie dopiero po 30 dpt.
Martwię się
Czy któraś z Was zna jakieś pozytywne historię przy niskiej becie?
07.08 - transfer ET 4.1.1
7 dpt - beta 3,4 mlU
9 dpt - beta 13,6 mlU (300%)
12 dpt - beta 54,4 mlU (169%)
14 dpt - beta 161,7 mlU (198%)
20 dpt - beta 1490 mlU (średni przyrost 110%)
26 dpt - beta ?? + USG
I tak tam?Hejo hej ja właśnie w drodze na punkcje mam ja o 9:30 ale muszę być 30 min wcześniejtrzymajcie kciuki za jajeczka
Bardzo dobrze jak na takie AMH to świetnie tak lekarz powiedziałI tak tam?![]()
W której klinice takie osiągi i jaki lekarz, też mam bardzo niskie AMH i potrzebuje rekomendacjiBardzo dobrze jak na takie AMH to świetnie tak lekarz powiedział4 jajeczka pobrane i jutro będę wiedziała ile się zapłodniło jestem zadowolona
teraz czekanie kiedy transfer i ile jest zarodków
Taka ospała jestem i ciągnie mnie ten jajnik właśnie leżę w łóżeczku i odpoczywam
![]()
Ja miałam podobnie jak zarodek źle się zagnieżdził i próbował się rozwijać. Zaraz po odstawieniu wszystkich leków potranserowych doszło do poronienia, na szczęście w całości i obyło się bez łyżeczkowania.Hej dziewczyny, jestem tu nowa.
Mam niepewną sytuację ze swoimi wynikami bety.
Już znalazłam sporo przykładów na różnych forach zarówno zdrowej ciąży, jak i pustego jaja płodowego z wyników podobnych do moich. USG mam w poniedziałek, mam nadzieję, że będzie chociaż pęcherzyk w dobrych rozmiarach, jeśli implantacja była z opóźnieniem to serduszko może też będzie dopiero po 30 dpt.
Martwię się
Czy któraś z Was zna jakieś pozytywne historię przy niskiej becie?
07.08 - transfer ET 4.1.1
7 dpt - beta 3,4 mlU
9 dpt - beta 13,6 mlU (300%)
12 dpt - beta 54,4 mlU (169%)
14 dpt - beta 161,7 mlU (198%)
20 dpt - beta 1490 mlU (średni przyrost 110%)
26 dpt - beta ?? + USG