trzymam mocno kciuki żeby wszystko poszło dobrzeJa już po wizycie, endometrium rośnie w piątek kolejna wizyta i prawdopodobnie w poniedziałek rozmrażanie komórek i ich zapłodnienie a w sobotę transfer![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymam mocno kciuki żeby wszystko poszło dobrzeJa już po wizycie, endometrium rośnie w piątek kolejna wizyta i prawdopodobnie w poniedziałek rozmrażanie komórek i ich zapłodnienie a w sobotę transfer![]()
U mnie się udał lipcowy transfer ale w 8tyg poronienie- nie było serduszka@marzycielko a wiesz co u @Devin?
A co lekarz na to?Dziewczyny zrobiła dzisiaj betę w 11 dpt dla lekarza i wyszła 4,66 w 9 dot była 1,16. Jak myślicie powtarzać czy odpuścić ?
Jeszcze nic bo wynik dopiero teraz dostałam. Jutro rano będę dzwonić do lekarza.A co lekarz na to?
Ja bym powtórzyła za dwa dni, różne rzeczy na tym forum widziałamJeszcze nic bo wynik dopiero teraz dostałam. Jutro rano będę dzwonić do lekarza.
Ok, dam znać jutro co lekarz powiedział.Ja bym powtórzyła za dwa dni, różne rzeczy na tym forum widziałam
A jaka masz dawkę heparyny ? Może jest zbyt wysoka i stąd takie krwawienie ?Pisałam z położną, kazała mi docisnąć i zakleić i zostawić do wieczora.
Trochę szczypie ale postaram się nie ruszać tego. Zwariuje po prostu, jeszcze zaglądając strzeliłam gumką od spodni w brzuch, normalnie mam dziś jakiś mega pechowy dzień