@marzycielko wpisz mnie proszę do kalendarza
1.10.2024 punkcja
1.10.2024 punkcja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ode mnie pobierają opłaty za wizyty i krew (mam zarodki z tamtego roku), twierdzą że tylko nowe osoby mają za darmoA no właśnie. Chyba nie ma jasnych przepisów że jedni mogą taj a drudzy inaczej...
O widzisz...Ode mnie pobierają opłaty za wizyty i krew (mam zarodki z tamtego roku), twierdzą że tylko nowe osoby mają za darmo
Napisałam do ministerstwa zdrowia, odpisali że są za darmo i napisali w mojej sprawie do kliniki żeby mi oddali pieniądze.
Klinika narazie się nie odzywa ale mam za tydzień wizytę więc zapytam gdzie moje dolary![]()
Na Twoim miejscu też bym napisała maila, nic nie kosztuje a może Ci zwrócąO widzisz...
Daj znać jak skończy się ta historia![]()
A potrzebuję paragony? Bo nie mamNa Twoim miejscu też bym napisała maila, nic nie kosztuje a może Ci zwrócą
Ja 36 mąż 37. Nie mamy zarodków.A ile macie lat? Macie zarodki?
a u mnie jeszcze inaczejOde mnie pobierają opłaty za wizyty i krew (mam zarodki z tamtego roku), twierdzą że tylko nowe osoby mają za darmo
Napisałam do ministerstwa zdrowia, odpisali że są za darmo i napisali w mojej sprawie do kliniki żeby mi oddali pieniądze.
Klinika narazie się nie odzywa ale mam za tydzień wizytę więc zapytam gdzie moje dolary![]()
to napewno zakwalifikują Was do programu i będzie za freeJa 36 mąż 37. Nie mamy zarodków.
Czekam i czekam i doczekać się nie mogę@PaulinkaP jak tam kobietko nie długo wizyta![]()