Jak dlugo brałaś accofil?Ja kiry miałam ok ale i tak brałam accofil.
Miałam najpierw wlew domaciczny chyba 3 dni przed transferem potem zastrzyki brałam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak dlugo brałaś accofil?Ja kiry miałam ok ale i tak brałam accofil.
Miałam najpierw wlew domaciczny chyba 3 dni przed transferem potem zastrzyki brałam.
Ja akurat chodziłam do bioenergoterapeutki. Ale możesz albo zrobić sobie post, albo odrzucić słodkie, mąki, nabiał przez jakiś czas, albo zrobić post dąbrowskiej. Możliwości jest wieleCo znaczy oczyściłam się?
A po tym accofilu nie było skutków ubocznych? W końcu leukocyty podnoszą się bardzo...koedy wszystko wraca do normy?Oooo wlew też miałam ale do ostatniego zamiast tego podałam sobie całą strzykawkę w brzuchola![]()
Tyle innych leków się bierze przy ivf, że ten accofil .. żadna różnica jak dla mnie. Ja nic nie zaobserwowałam.A po tym accofilu nie było skutków ubocznych? W końcu leukocyty podnoszą się bardzo...koedy wszystko wraca do normy?
Myślałam że orzy braniu accofilu monitoruje się morfologię.. żeby nie było za dużo leukocytow. Pytanie czy każda klinika będzie chciała włączać to do transferu. A polecasz transfer od razu dwóch zarodków? Mam z 5 doby 3AB, 4BC i z 6tej 4BBTyle innych leków się bierze przy ivf, że ten accofil .. żadna różnica jak dla mnie. Ja nic nie zaobserwowałam.
Nie badałam poziomu leukocytów, u mnie krew się bada tylko z skierowaniem.
Jakoś do 14 tc.Jak dlugo brałaś accofil?
Na fb jest grupa , starając się z pomocą Paśnika.Terminy na luty 2025. Widzę że przyjmuje w różnych miejscach (pytałam w APC..), może gdzie idzie wcześniej?? Wiecie może?