Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny u mnie sytuacja tak się rozwinęła:Cześć Dziewczyny, dawno mnie tu nie było. Ostatnia moja historia z pustym jajem zakończyła się niestety łyżeczkowaniem... otrząsnęłam się, jestem po kolejnym transferze.
I tak:
transfer 5 dniowej był 26.09
11 dpt beta 22
13 dpt neta 46
15 dpt beta 126
któraś miała podobnie ?
bo już sama nie wiem, czy się rozkręcamy czy biochemiczna
Strasznie mi przykro ;(.Witam dziewczyny ja niestety przychodzę z złymi wieściami ciąża 8+2 dpt serduszkoprzestało bić
jestem w szpitalu od wczoraj dostałam leki do maciczne poronne i po 12 h zaczęłam krwawić
Nie mam już siły płakać
dostałam antybiotyk i relanium na uspokojenie
Proszę Ciebie boże aby tylko odbyło się bez łyżeczkowania
Ja nie wiem jak ja mam małej powiedzieć , że maluszek odszedł do aniołków to tak boli
![]()
Jak wszytsko będzie ok to jaki plan ?Do 2 tygodni
Zaczęłam krwawić tak jak na okres dużo jeszcze nie ma krwi ale jestStrasznie mi przykro ;(.
Jestem z Tobą. Wiem co czujesz dwa razy byłam w takiej sytuacji.
Mam nadzieję, że pojdzie szybko i samo.
Mi raz samo a raz miałam łyżeczkowanie( nic strasznego ,zabieg pod narkozą ).
Jeśli potrzebujesz to w szpitalu napewno mają psychologa. Zapytaj.
Przesyłam dużo siły
Jeśli chcesz poznać przyczynę to można oddać materiał do badania . W szpitalu powiedzą jak zabezpieczyć.
Dokładnie tak, z początku będzie ciężko.Myślimy, ale pomysłu nie ma. Ciężko wybrać
Napewno będzie ciężko, ale trochę się czlowiek przemeczy a potem to już wiadomo sama przyjemność![]()
@PaulinkaP Tez przechodziłam przez to dwa razy. Tak samo jak Ty. Raz samo, raz łyżeczkowanie. W Łodzi w Matce Polce konieczne jest pobranie materiału, musiałam załatwiać się do basenu na wypadek gdyby "wyleciało samo". Ale nie udało się i miałam łyżeczkowanie. Materiał badają, wyniki masz na pacjent gov.Strasznie mi przykro ;(.
Jestem z Tobą. Wiem co czujesz dwa razy byłam w takiej sytuacji.
Mam nadzieję, że pojdzie szybko i samo.
Mi raz samo a raz miałam łyżeczkowanie( nic strasznego ,zabieg pod narkozą ).
Jeśli potrzebujesz to w szpitalu napewno mają psychologa. Zapytaj.
Przesyłam dużo siły
Jeśli chcesz poznać przyczynę to można oddać materiał do badania . W szpitalu powiedzą jak zabezpieczyć.