Tak podpowiem ci jeszcze ze w pierwszej ciąży miałam dwa krwawienia i okazały się kwiaczkiem który utworzył się niedaleko pęcherzyka ciążowego. Były niegroźne. Więc głowa do góry!Nie dziękujębędzie co ma być
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak podpowiem ci jeszcze ze w pierwszej ciąży miałam dwa krwawienia i okazały się kwiaczkiem który utworzył się niedaleko pęcherzyka ciążowego. Były niegroźne. Więc głowa do góry!Nie dziękujębędzie co ma być
Na to liczę. Że to nic złego. Troszkę mnie pociesza to ze nie mam skurczy, brzuch nie boli, nie było tego dużo i póki co nie pojawiło się znowuTak podpowiem ci jeszcze ze w pierwszej ciąży miałam dwa krwawienia i okazały się kwiaczkiem który utworzył się niedaleko pęcherzyka ciążowego. Były niegroźne. Więc głowa do góry!
Będzie dobrze ;* trzymam kciukiDajesz nadziejęnaszczescie teraz jest czysto i nic mnie nie boli, mdłości dalej mam i trzymam się nadzieji że jest oki
czekam do jutrzejszej wizyty
![]()
17:40 plus pewnie jakieś opóźnienie@PAULANGELA na którą masz dziś wizytę? Kciuki zaciśnięte!![]()
Jejku to cały dzień jeszcze. Będę czekała na wieści.17:40 plus pewnie jakieś opóźnieniea Ty byłaś już na becie ?
![]()
Jejku to cały dzień jeszcze. Będę czekała na wieści.
Byłam koło 12 będę miała wynik. Ale raczej poczekam na męża aż wrócić z pracy (ok. 17.30) żeby zobaczyć wynik. Niezaleznje od wyniku będę miała do kogo się przytulić.
Dam znać napewno. też naszczescie na wizytę jadę z mężem. Wsparcie nieocenioneJejku to cały dzień jeszcze. Będę czekała na wieści.
Byłam koło 12 będę miała wynik. Ale raczej poczekam na męża aż wrócić z pracy (ok. 17.30) żeby zobaczyć wynik. Niezaleznje od wyniku będę miała do kogo się przytulić.
Kurde nie wygląda to dobrze. Daj znać co lekarz zadecyduje..Dziewczyny beta rośnie ale w dalszym ciągu malutko dziś jedynie 155. Czekam na wiadomość od lekarza.