netka_lp
Fanka BB :)
Wszystko ok, mam wizytę 16. i wtedy ustalimy kiedy transfer jak wszystko będzie ok. To nasz ostatni zarodek i nie planujemy kolejnej procedury więc mam trochę stresaHej i jak po wizycie ?? Ja jutro transfer![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko ok, mam wizytę 16. i wtedy ustalimy kiedy transfer jak wszystko będzie ok. To nasz ostatni zarodek i nie planujemy kolejnej procedury więc mam trochę stresaHej i jak po wizycie ?? Ja jutro transfer![]()
Teraz mam pół ampułki 7 dni przed transferem.Hej my już 17 stycznia kolejny transferzakupiłam sobie magnez, który tak sobie chwalicie
. Mam pytanie jakie dawki ovitelle przyjmujcie przed transferem na cyklu sztucznym?! Ja przy wcześniejszych procedurach pół ampułki w dniu rozpoczęcia przyjmowania progesteronu a kolejne pół w dniu transferu.
Ovitrelle na cyklu sztucznym?Hej my już 17 stycznia kolejny transferzakupiłam sobie magnez, który tak sobie chwalicie
. Mam pytanie jakie dawki ovitelle przyjmujcie przed transferem na cyklu sztucznym?! Ja przy wcześniejszych procedurach pół ampułki w dniu rozpoczęcia przyjmowania progesteronu a kolejne pół w dniu transferu.
ja w ogóle nie miałam ovitrelleHej my już 17 stycznia kolejny transferzakupiłam sobie magnez, który tak sobie chwalicie
TakOvitrelle na cyklu sztucznym?![]()
Ja też nie i nie spotkałam się nigdy by na sztucznym było ovitrelleja w ogóle nie miałam ovitrelle
ja w ogóle nie miałam ovitrell
To widzisz właśnie się spotykaszJa też nie i nie spotkałam się nigdy by na sztucznym było ovitrelleprzecież to jest na pęknięcie pęcherzyka w owulację a na sztucznym nie ma owulacji
Miałam robione badanie na receptywność Endo i wyszło że ono jest nie przyrastało tak jak powinno.’’ Główna aktywność farmakodynamiczna u kobiet polega na wznowieniu mejozy w komórce jajowej, pęknięciu pęcherzyka (owulacja), utworzeniu ciałka żółtego i wytwarzaniu progesteronu i estradiolu przez ciałko żółte” Tak samo progesteron dostaje 7 dni przed podaniemJa też nie i nie spotkałam się nigdy by na sztucznym było ovitrelleprzecież to jest na pęknięcie pęcherzyka w owulację a na sztucznym nie ma owulacji