Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pamiętaj, żeby zachować odpowiednią kulturę badania. Ja nie wiedziałam, że powinnam być na czczo minimum 13 godzin (byłam jakieś 9-10h) i wyszły wyniki takie na pograniczu. Lekarz uznał je za cukrzycę ciążową, wziął na badania do szpitala i mocno na wyrost postawił diagnozę. Ogólnie później na oddziale cukrzycowym sporo dziewczyn mówiło, że nie mają pojęcia skąd ich lekarz wytrzasnął im tą diagnozę.I udaje Ci się trzymam diety czy zdarzają się drobne szaleństwa ? Ja będę robić krzywa gdzieś końcem marcai się okaże
![]()
o to podobna historia do mojej - u mnie 36 i 22, ale zapładniali wszystko. Trzymam kciuki, pewnie transfer odroczonyJa już po punkcji, wracam do domu, łącznie było 35 komórek, 22 dojrzałe, 6 zapładniają, a reszta będzie zamrożona![]()
Tak, transfer będzie w kwietniu. Lekarz mówił, że to dla mojego dobra, więc się słuchamo to podobna historia do mojej - u mnie 36 i 22, ale zapładniali wszystko. Trzymam kciuki, pewnie transfer odroczony
No ja miałam cykl przerwy - wyszło że transfer miałam 2 miesiące później bo tyle trwał cyklTak, transfer będzie w kwietniu. Lekarz mówił, że to dla mojego dobra, więc się słuchamjestem szczęśliwa, że jestem już po
Aaa, ja cały czas jestem na lekach, bo mój naturalny cykl mógłby trwać nawet kilka miesięcy.No ja miałam cykl przerwy - wyszło że transfer miałam 2 miesiące później bo tyle trwał cyklpunkcja koniec października a transfer w styczniu
moj tez ale w Holandii nie chca za szybko wywoływać okresu - ciagle mu dają szanse na przyjście. Także zawsze jestem skazana na czekanie.Aaa, ja cały czas jestem na lekach, bo mój naturalny cykl mógłby trwać nawet kilka miesięcy.
Trzymam dietę ale mimo diety jak zjem więcej objętościowo to mam przekroczony cukier...I udaje Ci się trzymam diety czy zdarzają się drobne szaleństwa ? Ja będę robić krzywa gdzieś końcem marcai się okaże
![]()