Artemida90
Fanka BB :)
trzymam kciuki - to moja rocznica ślubuKochana wpisz mnie proszę 22.04 na betę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymam kciuki - to moja rocznica ślubuKochana wpisz mnie proszę 22.04 na betę![]()
U nas skierowanie do in vitro to głównie pcos. 5 lat starań ze stymulacją - nie mam własnych owulacji ani miesiączek. U nas na 4 transfery, jeden synek, jeden biochem jeden nieudany i teraz udany -6tydzien ciążyHej dziewczyny nie wiem czy zadaje pytanie w dobrym miejscu ale z ciekawości chciała bym spytać jakie macie wskazania do ivf ? I jeśli jesteście po transferze to za którym razem wam się udało ? w wtorek idę na monitoring do kliniki bo mam zacząć stymulację do in vitro,jeśli wszystko pójdzie dobrze to transfer powinien być jakoś na początku maja.Badania mam wszystkie w normie partner nasienie super,jajowody drożne jednak od roku nie ma ciąży.. podejrzewam u siebie endometriozę bo w pierwszy dzień miesiączki mam potężny ból brzucha..
Gratulacje,rośnijcie zdrowoU nas skierowanie do in vitro to głównie pcos. 5 lat starań ze stymulacją - nie mam własnych owulacji ani miesiączek. U nas na 4 transfery, jeden synek, jeden biochem jeden nieudany i teraz udany -6tydzien ciąży
Mam nadzieje, że przyniesiesz nam szczęścietrzymam kciuki - to moja rocznica ślubu![]()
U nas niepłodność idiopatycznaHej dziewczyny nie wiem czy zadaje pytanie w dobrym miejscu ale z ciekawości chciała bym spytać jakie macie wskazania do ivf ? I jeśli jesteście po transferze to za którym razem wam się udało ? w wtorek idę na monitoring do kliniki bo mam zacząć stymulację do in vitro,jeśli wszystko pójdzie dobrze to transfer powinien być jakoś na początku maja.Badania mam wszystkie w normie partner nasienie super,jajowody drożne jednak od roku nie ma ciąży.. podejrzewam u siebie endometriozę bo w pierwszy dzień miesiączki mam potężny ból brzucha..
Wow superU nas niepłodność idiopatycznahormony unormowane, drożność ok, nasienie troszkę obniżone parametry, większych problemów nie wykryto ale też nie grzebalismy gleboko
kilka stymulacji, 2 inseminację i wkoncu ivf. Także po 7 latach (4 tak na luzie) mamy syna z 2 transferu i 2 dzieciaczki na lodowisku a aktualnie jestem w 27 tc NATURALNEJ
![]()
Obniżone parametry nasienia były wskazaniem do ivf po nieudanych próbach naturalnych i inseninacjach mamy za sobą 4 transfery w tym 3 nieudane a z ostatniego jestem aktualnie w 22tygodniu ciąży bliźniaczejHej dziewczyny nie wiem czy zadaje pytanie w dobrym miejscu ale z ciekawości chciała bym spytać jakie macie wskazania do ivf ? I jeśli jesteście po transferze to za którym razem wam się udało ? w wtorek idę na monitoring do kliniki bo mam zacząć stymulację do in vitro,jeśli wszystko pójdzie dobrze to transfer powinien być jakoś na początku maja.Badania mam wszystkie w normie partner nasienie super,jajowody drożne jednak od roku nie ma ciąży.. podejrzewam u siebie endometriozę bo w pierwszy dzień miesiączki mam potężny ból brzucha..