Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co my już na wylocie prawie@Pati32 a wy jak się czujecie ? Upały dokuczaja ?![]()
Ściskaj mocno niech jeszcze troszkę posiedziWiesz co my już na wylocie prawie
Upały są spoko, ja lubię ciepło
Leże i "nic" nie robie już tak na maksa od 9 czerwca - bobo już chce sie rodzic więc ściskam nogi, żeby jeszcze posiedział
Już nie jest źle, dzisiaj mamy 36+2 więc w miarę bezpiecznie sie robi.
Życzę Wam żebyście szybko doszły do siebie, żeby mała była grzeczna a Ty żebyś szybko doszła do siebie
I żeby kryzysy Cie omijały bo one będą na pewno![]()
Tak, szyjka. Skraca mi sie juz od marca. Ale najpierw bez wielkiego alarmu, dostałam 2x dziennie Cyclogest. I tak z wizyty na wizytę... nie było aż tak zle. A teraz jak poszłam 9 czerwca to już mi powiedziała że szyjka rozwarta, że mały za nisko lezy. 3 lipca będzie 37+0 - bezpieczny czas, moze wytrzymam.Ściskaj mocno niech jeszcze troszkę posiedziale to co szyjka ci się skraca ? Pewnie będą kryzysy oby jak najmniej i szybko mijały
![]()
Meh, ja troszkę ponad miesiąc przed terminem miałam szyjkę zrównaną i 2cm rozwarcia i musieli poród wywoływać po kilku tyg, a tak się zapowiadało, że to już, że zaraz urodzęTak, szyjka. Skraca mi sie juz od marca. Ale najpierw bez wielkiego alarmu, dostałam 2x dziennie Cyclogest. I tak z wizyty na wizytę... nie było aż tak zle. A teraz jak poszłam 9 czerwca to już mi powiedziała że szyjka rozwarta, że mały za nisko lezy. 3 lipca będzie 37+0 - bezpieczny czas, moze wytrzymam.
A Wy w domku? Jak sie odnajdujecie?
Ja myślę że i dłużej da radęTak, szyjka. Skraca mi sie juz od marca. Ale najpierw bez wielkiego alarmu, dostałam 2x dziennie Cyclogest. I tak z wizyty na wizytę... nie było aż tak zle. A teraz jak poszłam 9 czerwca to już mi powiedziała że szyjka rozwarta, że mały za nisko lezy. 3 lipca będzie 37+0 - bezpieczny czas, moze wytrzymam.
Tak, szyjka. Skraca mi sie juz od marca. Ale najpierw bez wielkiego alarmu, dostałam 2x dziennie Cyclogest. I tak z wizyty na wizytę... nie było aż tak zle. A teraz jak poszłam 9 czerwca to już mi powiedziała że szyjka rozwarta, że mały za nisko lezy. 3 lipca będzie 37+0 - bezpieczny czas, moze wytrzymam.
A jaka u Was różnica wieku? Brat się odnajduje?Ja myślę że i dłużej da radęnajważniejsze że już bezpieczny czas, ale jeszcze troszkę niech posiedzi
w domu jesteśmy już od piątku. Narazie dajemy radę ale mała jest naprawdę grzeczniutka(żebym tylko nie przechwalila
) chyba nie chce na wstępie brata denerwować. Także jakoś się odnajdujemy, narazie ból doskwiera troszkę więc czasem sobie ponarzekam ale niedługo będzie już super
![]()