Ruda08
Fanka BB :)
Oooooooo, to tylko się cieszyćNa szczęście nie miałam tego problemu.a teraz jeszcze po punkcji przed transferem zaliczyliśmy "wpadkę"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oooooooo, to tylko się cieszyćNa szczęście nie miałam tego problemu.a teraz jeszcze po punkcji przed transferem zaliczyliśmy "wpadkę"
Ahhh.. potrzebuje z 10 opakowańJa mam 4 zastrzyki Neop.arin 40
Tylko 4 zastrzyki niestety....
Tym razem aż 7-jestem w szoku bo 40 na karku a 4 lata temu były tylko 3.Oooooooo, to tylko się cieszyća ile macie zarodków zamrożonych ?
I jak sytuacja u Ciebie ?Tym razem aż 7-jestem w szoku bo 40 na karku a 4 lata temu były tylko 3.
Co do cieszenia się to młode za blisko blizny po cc jest, mam mięśniaka, torbiel, stan po przestymulowaniu i takie tam.
Dr mówi że to jego taki pierwszy przypadek.
Ciążę wykryłam dość szybko bo w ciążach mam dziwne spięcia jak kicham![]()
We wtorek mam usg i mocno liczę że rośnie w górę a nie w stronę blizny. Aleee milion obaw mam. Na plus że do 14go mam rodzicielski a później 2 miesiące urlopu. Więc na spokojnie mam czas.I jak sytuacja u Ciebie ?
Sama też z ostatniej stymulacji miałam 8 zarodków, a jeszcze 3 czekają na zimowisku. W wcześniej było Max 3-4 zarodki![]()
My też jeszcze mamy 3 zarodki ale na chwilę się obecną nie wiem co będziemy z nimi robicI jak sytuacja u Ciebie ?
Sama też z ostatniej stymulacji miałam 8 zarodków, a jeszcze 3 czekają na zimowisku. W wcześniej było Max 3-4 zarodki![]()
Mam kilka opakowan clexane. OddamDziewczyny czy ma ktoś może na zbyciu heparynę ? Przygarnę każdą ilość i dawkę![]()
Teraz juz nie jest w ciazy refundowana - to prawda?Ahhh.. potrzebuje z 10 opakowańale dziękuje
![]()
Ja dostałam teraz 2 paczki 60ki na refTeraz juz nie jest w ciazy refundowana - to prawda?
BiereeeeMam kilka opakowan clexane. Oddam