Ja mam 4 zastrzyki Neop.arin 40Dziewczyny czy ma ktoś może na zbyciu heparynę ? Przygarnę każdą ilość i dawkę![]()
Tylko 4 zastrzyki niestety....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 4 zastrzyki Neop.arin 40Dziewczyny czy ma ktoś może na zbyciu heparynę ? Przygarnę każdą ilość i dawkę![]()
Oooooooo, to tylko się cieszyćNa szczęście nie miałam tego problemu.a teraz jeszcze po punkcji przed transferem zaliczyliśmy "wpadkę"
Ahhh.. potrzebuje z 10 opakowańJa mam 4 zastrzyki Neop.arin 40
Tylko 4 zastrzyki niestety....
Tym razem aż 7-jestem w szoku bo 40 na karku a 4 lata temu były tylko 3.Oooooooo, to tylko się cieszyća ile macie zarodków zamrożonych ?
I jak sytuacja u Ciebie ?Tym razem aż 7-jestem w szoku bo 40 na karku a 4 lata temu były tylko 3.
Co do cieszenia się to młode za blisko blizny po cc jest, mam mięśniaka, torbiel, stan po przestymulowaniu i takie tam.
Dr mówi że to jego taki pierwszy przypadek.
Ciążę wykryłam dość szybko bo w ciążach mam dziwne spięcia jak kicham![]()
We wtorek mam usg i mocno liczę że rośnie w górę a nie w stronę blizny. Aleee milion obaw mam. Na plus że do 14go mam rodzicielski a później 2 miesiące urlopu. Więc na spokojnie mam czas.I jak sytuacja u Ciebie ?
Sama też z ostatniej stymulacji miałam 8 zarodków, a jeszcze 3 czekają na zimowisku. W wcześniej było Max 3-4 zarodki![]()
My też jeszcze mamy 3 zarodki ale na chwilę się obecną nie wiem co będziemy z nimi robicI jak sytuacja u Ciebie ?
Sama też z ostatniej stymulacji miałam 8 zarodków, a jeszcze 3 czekają na zimowisku. W wcześniej było Max 3-4 zarodki![]()
Mam kilka opakowan clexane. OddamDziewczyny czy ma ktoś może na zbyciu heparynę ? Przygarnę każdą ilość i dawkę![]()
Teraz juz nie jest w ciazy refundowana - to prawda?Ahhh.. potrzebuje z 10 opakowańale dziękuje
![]()
Ja dostałam teraz 2 paczki 60ki na refTeraz juz nie jest w ciazy refundowana - to prawda?