Nelka85
Fanka BB :)
Ja zaszłam w ciążę po punkcji więc z przygodami, zarodek przy samej bliźnie i mam aż 7 zarodków co jeśli Łał bo 4 lata temu były 3.Halo co tam u was słychać ?
A co tam u ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaszłam w ciążę po punkcji więc z przygodami, zarodek przy samej bliźnie i mam aż 7 zarodków co jeśli Łał bo 4 lata temu były 3.Halo co tam u was słychać ?
U nas kolejny naturalsik pierwsza beta 2 dni po terminie miesiączki 1489 a po 48h 3620. Na usg z wczoraj wszystko prawidłowoHalo co tam u was słychać ?
A jak klinika się zapatruje na ciążę naturalną? Byłaś może w programie?Ja zaszłam w ciążę po punkcji więc z przygodami, zarodek przy samej bliźnie i mam aż 7 zarodków co jeśli Łał bo 4 lata temu były 3.
A co tam u ciebie?
Tak. Tym razem z programu. Po pozytywnej becie 1 wizyta jeszcze bezpłatna i wypad z programu i wizyty płatne. Miałam kilka ze względu na przestymulowana (nie sikałam 3 dni), umiejscowienie zarodka, mięśniak, torbiel, krwiak itd...A jak klinika się zapatruje na ciążę naturalną? Byłaś może w programie?
11+3Który to tydzień ciąży ci wychodzi ?
A to już prawie w tym spokojniejszym trymestrze u mnie ledwie 5
29go prenatalne i po 4 tyg amnio. Jestem ciekawa co tam ciekawego wyjdzieA to już prawie w tym spokojniejszym trymestrze u mnie ledwie 5![]()
Trzymam kciuki za powodzenie badan.29go prenatalne i po 4 tyg amnio. Jestem ciekawa co tam ciekawego wyjdzie